Ο Λαουτάρο Μαρτίνες της Ίντερ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λέτσε για τη Serie A 2022-2023 στο “Τζιουζέπε Μεάτσα”, Μιλάνο | Κυριακή 5 Μαρτίου 2023.
Η Ίντερ επέστρεψε στις νίκες και με το 2-0 επί της Λέτσε για την 25η αγωνιστική της Serie A, βρέθηκε ξανά στη 2η θέση της βαθμολογίας. Η Ίντερ απέδειξε ότι η ήττα απ’ την Μπολόνια ήταν μια κακή παρένθεση και με το 2-0 επί της Λέτσε στο “Τζιουζέπε Μεάτσα” επέστρεψε στη 2η θέση της Serie A έπειτα από 25 αγωνιστικές.
Οι παίκτες του Σιμόνε Ιντζάγκι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με ανωτερότητα και δημιούργησαν καλές στιγμές, όμως βρήκαν το γκολ από μία στημένη φάση. Ο Χένριχ Μικίταριαν εκτέλεσε φάουλ απευθείας στο 29ο λεπτό κι έδωσε προβάδισμα στους “νερατζούρι”.
Με την έναρξη του 2ου μέρους σημειώθηκε το πιο σημαντικό γκολ του αγώνα, αφού ο Λαουτάρο Μαρτίνες άφησε πίσω του την… ξηρασία δύο αγώνων (πρώτη φορά έπειτα από το Μουντιάλ) και με όμορφη ενέργεια έγραψε το 2-0.
Το 14ο γκολ του Αργεντινού στο πρωτάθλημα έδωσε το σύνθημα για τη μείωση του τέμπο στο παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν την ποιότητα να το εκμεταλλευτούν και το 2-0 να μένει μέχρι τέλους.