Για όλα όσα αφορούν το ΑΠΟΕΛ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Νεκτάριος Πετεβίνος.
«Ήταν μια δύσκολη αγωνιστική περίοδος, ανταγωνιστική και αποδεικνύει ότι γενικότερα άλλαξε η μορφή του Κυπριακού πρωταθλήματος. Υπάρχουν περισσότερες ομάδες που ανταγωνίζονται για τον τίτλο. Μας βρίσκει στην κορυφή γιατί ήμασταν στο ελάχιστο η πιο συνεπής ομάδα βαθμολογικά. Εμείς και οι ΑΕΚ είχαμε την καλύτερη και πιο συνεπή παρουσία, ακολουθεί ο Άρης και η Πάφος FC. Η β’ φάση είναι διαφορετική, θα έχεις να αντιμετωπίσεις ποιοτικούς αντιπάλους στο σύνολο και αρχίζουν όλα από την αρχή. Εμείς το μόνο που κερδίσαμε από τις 26 αγωνιστικές είναι ένα ελάχιστο βήμα στην 1η θέση. Αυτό σημαίνει ότι αν κερδίζουμε κάθε επόμενο παιχνίδι θα στεφθούμε πρωταθλητές. Δεν έχουμε δικαίωμα λάθους γιατί μπορεί να βρεθούμε στην 2η θέση. Έτσι θα προσεγγίσουμε τον κάθε επόμενο αγώνα. Έχουμε και την ποιότητα και το ρόστερ για να επιστρέψουμε στην κορυφή».
Για το γεγονός ότι όποτε τερματίσει πρώτο στην κανονική διάρκεια το ΑΠΟΕΛ κατακτά στο τέλος το πρωτάθλημα: «Η μοναδική ομάδα που μπόρεσε ένα το ανατρέψει αυτό είναι το ΑΠΟΕΛ. Είμαστε η ζωντανή απόδειξη ότι αυτό δεν ισχύει. Οποιαδήποτε στιγμή του παρελθόντος δεν μετρά. Αν ήμασταν εμείς στην θέση του Άρη δεν θα μπορούσαμε να παίρνουμε το πρωτάθλημα; Επαναλαμβάνω τον τρόπο σκέψης μας ότι κάθε επόμενο παιχνίδι μας δίνει την ευκαιρία να μένουμε στην κορυφή. Δεν έχουν πολλοί παίκτες μας μετάλλιο πρωταθλητή αλλά έχουν τη νοοτροπία να γίνουν πρωταθλητές. Ο Κρέσπο ή ο Εφραιμ που κατέκτησαν πρωτάθλημα μπορούν να το μεταφέρουν στους άλλους».
Τώρα παίζετε ξανά με την Ομόνοια, πολλά μεταξύ σας παιχνίδι σε σύντομο χρονικό διάστημα: «Χάνει και από την αίγλη του αυτό. Το να περιμένεις να ζήσεις το ΟμόνοιαΑΠΟΕΛ και το ΑΠΟΕΛΟμόνοια σου προκαλεί μια αγωνία. Τώρα τι να πούμε. Παίξαμε τέσσερα ματς σε ένα μήνα σχεδόν. Το πληρώσαμε αυτό. Το είπα ξανά ότι όταν παίζεις με μια ομάδα συνεχόμενα είναι δύσκολο να την κερδίζεις συνέχεια και αυτό συνέβη στο τρίτο παιχνίδι που ήταν κρίσιμο για εμάς και ευνοήθηκε η Ομόνοια που πήρε την πρόκριση. Αυτή η ήττα είναι ένα μάθημα για να μας δοθεί η ευκαιρία να ανατρέψουμε την εντύπωση του τελευταίου αγώνα. Πόσο μάλλον μιλάμε για ένα παιχνίδι πρωταθλήματος που είναι ο στόχος μας».
Με ποια αγωνιστικά δεδομένα θα πάτε στο ντέρμπι με την Ομόνοια; «Ο Θεοδώρου ακολουθεί συντηρητική αγωγή και θα δούμε πως θα πάει. Δεν θα είναι επιλογή. Για τον Γουίλερ υπάρχει συνάντηση για να καθοριστεί η επέμβαση του. Αγωνιζόταν 20 λεπτά με το πρόβλημα. Τέσσερις μέρες μετά η κλινική εικόνα του παίκτη μέχρι να γίνει η μαγνητική δεν έδειχνε ρήξη χιαστών. Δεν υπήρχε κανένα κούνημα στο γόνατο, τίποτα. Το MRI το έδειξε. Λόγω των ισχυρών μυικά ποδιών του δεν φάνηκε από την αρχή.  Και ο Μπεν είναι εκτός. Θα τρέξει να προλάβει το τελευταίο ματς πριν την διακοπή. Θεωρώ ότι θα επανέλθει ο Εφραίμ. Για τον Σούσιτς θα δούμε τις επόμενες 2-3 μέρες αν θα είναι διαθέσιμος. Ο Δώνης θα εκτίσει την ποινή του με την Ομόνοια και ο Κοσταντίνοφ θα την εκτίσει με την Πάφος FC».
Για τον κόσμο και τα εισιτήρια: «Θέλω να καλέσω τον κόσμο να προμηθευτεί το πακέτο των πλέι οφ. Θα είναι μια βοήθεια προς την ομάδα για την ρευστότητα αλλά είναι συμφέρον για όλους. Αν δουν τις τιμές θα καταλάβουν ότι τους συμφέρει να αποκτήσουν το πακέτο. Είναι μεγάλη η διαφορά. Θα αρχίσει διαδικτυακά στις 14:00 και αύριο από το Orange Shop».
Για το ματς με την Ομόνοια: «Έχουμε 2.200 στην διάθεση μας για το παιχνίδι με την Ομόνοια».