Η παρουσία Κύπριων διαιτητών σε αγώνες ξένων Πρωταθλημάτων συνεχίζεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Πέραν από τη Πορτογαλία, η οποία είναι μια από τις χώρες με τις οποίες υπάρχει συμφωνία για ανταλλαγή διαιτητών, διαιτητές μας θα διευθύνουν αγώνες σε Λίβανο και Κουβέιτ αντίστοιχα.

Ο Κωνσταντίνος Φελλάς θα διαιτητεύσει τον αγώνα της πρωτοπόρου του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας Πορτογαλίας Moreirence FC με αντίπαλο την CD Trofense, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 4 Μαρτίου.

Βοηθοί διαιτητές στον ίδιο αγώνα θα είναι οι Στέφανος Αναστασίου και Γιώργος Χαραλάμπους.

Την Κυριακή 5 Μαρτίου, ο Ανδρέας Αργυρού θα διαιτητεύσει το ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας μεταξύ της 3ης AC Viseu και της 3ης Estrela Amadora. Βοηθοί διαιτητές θα είναι ο Ηράκλης Κωμοδρόμος και ο Γιώργος Κοντεμενιώτης.

Αποστολή και στο Λίβανο για αγώνες της Premier League της χώρας που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο.

Το Σάββατο 4 Μαρτίου ο Κωνσταντίνος Φωτίου με βοηθούς διαιτητές τους Μάριο Δημητριάδη και Νίκο Εγγλέζου θα διαιτητεύσουν τον αγώνα Salam Zgharta – Akhaa Ahli Aley. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ιωάννης Χριστοδούλου.

Την Κυριακή 5 Μαρτίου ο Ιωάννης Χριστοδούλου θα διαιτητεύσει τον αγώνα Nejmeh – Al Ansar με βοηθούς διαιτητές τους Νίκο Εγγλέζου και Μάριο Δημητριάδη και τέταρτο διαιτητή τον Κωνσταντίνο Φωτίου.

Κυπριακή παρουσία και στην Κατηγορία Premier του Κουβέιτ. Ο Μενέλαος Αντωνίου θα διαιτητεύσει το ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής μεταξύ της Al Arabi με την Kazma SC.

Επίσης ο Μάριος Χριστοφόρου θα είναι στο VAR στον αγώνα Kuwait SC – Al Nasr.