Όλα όσα είπε ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, στον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου.
Αναλυτικά:
«Αρχίσαμε πολύ καλά και καταφέραμε να σκοράρουμε. Μετά το γκολ όμως οπισθοχωρήσαμε αδικαιολόγητα και δώσαμε μέτρα στη Νέα Σαλαμίνα. Εμείς πετύχαμε αυτό που θέλαμε. Θέλαμε να πάρουμε την πρόκριση εδώ και τα καταφέραμε».

Στη διάσκεψη τύπου ανέφερε: «Συγχαρητήρια σε όλους για την πρόκριση. Είμαστε ικανοποιημένοι από την πρόκριση όχι όμως από την εμφάνιση. Είμαστε μέσα στο στόχο μας. Ο ένας ήταν η 6άδα δεν τον πετύχαμε αλλά διεκδικούμε ακόμα το κύπελλο. Προηγηθήκαμε αλλά μετά το γκολ η Νέα Σαλαμίνα μας πίεσε. Το σημαντικό για εμάς ήταν να πάρουμε την πρόκριση στους «4» και αυτό μετράει».
Για την οπισθοχώρηση του β’ μέρους: «Δεν είναι τακτική μου η οπισθοχώρηση, έτσι κύλησε το ματς. Η Νέα Σαλαμίνα είχε την μπάλα αλλά δεν δημιούργησε πολλές επικίνδυνες καταστάσεις».
Για το ότι η ΑΕΛ παίζει στο β’ γκρουπ: «Θα πρέπει να πάρουμε σοβαρά όλους τους αγώνες του β’ γκρουπ για να είμαστε έτοιμοι και στον ημιτελικό. Είναι δουλειά εμένα και τον βοηθών μου να δίνουμε κίνητρο στους παίκτες».
Για τον κόσμο: «Πάντα είναι μαζί μας. Μας βοηθά. Είναι ο 12ος παίκτης. Σήμερα ήταν φανταστικός. Το ποδόσφαιρο είναι για τον κόσμο και εμείς παίζουμε γι’ αυτούς. Θέλω, πριν κλείσω, να δώσω και συγχαρητήρια στους διαιτητές. Δεν υπήρχαν πολλά λάθη και έκαναν καλό παιχνίδι».