Η απογοήτευση του κάθε Ανορθωσιάτη, αντανακλά και στον πρόεδρο. Η χαμένη σεζόν, δεν μπορεί, παρά να φέρει τον Ανδρέα Σάντη και τους συνεργάτες του, μπροστά στο σταυροδρόμι, σημαντικών αποφάσεων που θα καθορίσουν το μέλλον της ομάδας.
Τα θέματα που πρέπει να ξεκαθαρίσουν, μέσω των αποφάσεων που θα λάβει ο πρόεδρος, είναι τα ακόλουθα:
1. Ο Ανδρέας Σάντης θα καθορίσει τη δική του παρουσία στην προεδρία. Είναι μέχρι το τέλος της σεζόν η εκεί παρουσία του. Μεγάλο και καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του, αναμένεται να διαδραματίσουν τα οικονομικά δεδομένα, τα οποία θα συζητήσει με το μεγαλομέτοχο.
Γίνεται αντιληπτό ότι η Ανόρθωση, για 2η σεζόν χωρίς έσοδα από την Ευρώπη και ιδίως με την ανάγκη να φτιάξει καλύτερη ομάδα, θα χρειαστεί μερικά εκατομμύρια ευρώ κάτι που ι προβληματίζει τον πρόεδρο.
2. Οι ανακατατάξεις στην ομάδα. Σαφώς και οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν το καλοκαίρι και δεν ακούμπησαν μπάλα, δεν μπορούν να έχουν θέση στο νέο ρόστερ, άρα πρέπει να τερματιστούν συμβόλαια.
3. Το θέμα προπονητή. Θα είναι έκπληξη αν ανανεωθεί η εκεί παρουσία του Βέσκο, μετά τον αποκλεισμό. Λογικά αναμένεται να δοθεί εντολή στον Αντόνιο Πριέτο να βρει και παίκτες και προπονητή.
Άρα λοιπόν, σε περίοπτη θέση είναι η απόφαση του κυρίου Ανδρέα Σάντη για την παραμονή στην προεδρία και όταν αυτό ξεκαθαρίσει, θα μπουν σε σειρά τα επόμενα θέματα.