Στην ΑΕΚ καλούνται να διαχειριστούν σωστά τη βαριά ήττα από τον Άρη κατά τη διάρκεια της διακοπής και να την εκμεταλλευτούν για σωματική και πνευματική ξεκούραση, κάτι που έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη.
Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν χωρίς τους δύο διεθνείς κι ο λόγος για τους Κέναν Πίριτς και Χρβόγιε Μιλίτσεβιτς, οι οποίοι ενσωματώθηκαν ήδη στην προετοιμασία της Εθνικής Βοσνίας.
Απ’ εκεί και πέρα, η διακοπή θα δώσει την ευκαιρία στον Άνταμ Γκιούρτσο να καλύψει το χαμένο έδαφος κι εκτιμάται ότι θα είναι στην αποστολή για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ στην «Αρένα» με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν ρεπό την Τετάρτη και το Σαββατοκύριακο.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Όπως γνωστοποίησε η ΚΟΠ, το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 3 Απριλίου στις 19:00, ενώ στη συνέχεια η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης» την Τρίτη 11 Απριλίου. Την Παρασκευή 21 του μήνα θα παίξει με την Ομόνοια στην «Αρένα», ενώ την Κυριακή 30 Απριλίου θα αναμετρηθεί με τον Απόλλωνα στο «ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ». Όλα τα ματς θα αρχίσουν στις 19:00.

Ανδρέας Βεντούρης