Δεν έχει πάρει αυτά που ήθελε και περίμενε από τους τρεις «νέους» του Ιανουαρίου η ΑΕΚ κι αυτή είναι η πραγματικότητα. Η ομάδα της Λάρνακας χρειάζεται πολύ περισσότερα από τους Μαρίν Γιάκολις, Νεμάνια Νίκολιτς και Αρτέμ Γκρόμοφ.
Ο πρώτος βέβαια είναι αλήθεια πως έδειξε σημάδια βελτίωσης όσο περνούσε ο χρόνος, έχοντας τα δικά του ελαφρυντικά ωστόσο καλείται να αποδείξει ότι μπορεί να μπει στα…παπούτσια των Γκιούρτσο και Φαράζ.
Ο Νίκολιτς από την πλευρά του, μετά το γκολ που πέτυχε επί της Καρμιώτισσας χάθηκε. Δεν έχει βοηθήσει καθόλου στο επιθετικό κομμάτι και συγκεκριμένα στο σκοράρισμα. Ακόμη δεν επιβεβαιώνει τις προσδοκίες που δημιουργήθηκαν και το βιογραφικό που κουβαλάει.
Ο Γκρόμοφ είναι μια εντελώς διαφορετική περίπτωση, αφού καλά καλά δεν τον έχουμε δει ακόμη, έχοντας μείνει εκτός για ένα διάστημα μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τον Ακρίτα.
Η ουσία είναι πως κανείς εκ των τριών δεν έχει ξεχωρίσει. Με οκτώ παιχνίδια να απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, η ΑΕΚ τους χρειάζεται όλους και είναι η ώρα να δείξουν και οι τρεις προαναφερθέντες ότι όντως μπορούν να βοηθήσουν.

Ανδρέας Βεντούρης