Ο πρώην προπονητής του καλαθοσφαιρικού Απόλλωνα, Παναγιώτης Γιανναράς, μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, τόνισε τον λόγο που αποχώρησε από τους γαλάζιους, ενώ έκανε σαφές πως πρώτος του στόχος είναι να εργαστεί στο εξωτερικό!
Αναλυτικά:
Παναγιώτη τι πήγε λάθος στον Απόλλωνα και αποχώρισες τόσο νωρίς; «Θα έλεγα περισσότερο οι λάθος επιλογές ξένων. Άλλους θέλαμε, άλλους καταφέραμε να κλείσουμε στο τέλος, άρα καταλαβαίνεις ότι το ρίσκο μεγαλώνει. Από την στιγμή που κάποιες επιλογές δεν βγήκαν, σε συνδυασμό με τραυματισμούς που είχαμε τότε κόστισαν».
Η επόμενη μέρα για σένα, εντός η εκτός Κύπρου; «Πρώτη επιλογή είναι το εξωτερικό ωστόσο είμαι ανοικτός σε όλες τις προκλήσεις-προσκλίσεις και εντός Κύπρου. Τώρα επέστρεψα, μην φύγω αμέσως και να έχω και θέματα με την Ιωσηφίνα στο σπίτι. Πέραν της πλάκας ευτυχώς υπάρχει μεγάλη κατανόηση στο σπίτι από την γυναίκα μου».
Κάτι τελευταίο…Την Κυριακή υπάρχει Κύπελλο. Υπάρχει φαβορί; «Όχι το Κύπελλο είναι μια άλλη ιστορία. Όλες οι ομάδες έχουν τις πιθανότητες τους. Το λέω εκ πείρας. Κατέκτησα 2 κύπελλα σαν προπονητής… Το ένα σαν φαβορί με τον Κεραυνό το άλλο σαν αουτσάιντερ με τον Απόλλωνα άρα όλες οι ομάδες έχουν από 25%».

Γρηγόρης Γρηγορά