Τεράστια πρόκριση μέσα στο Λονδίνο για τη Σπόρτινγκ που κέρδισε στα πέναλτι την Άρσεναλ με 5-3 κι ενώ το ματς έληξε ισόπαλο 1-1 (2-2 στο πρώτο παιχνίδι.

Στο 13ο λεπτό το σουτ του Τρινκάο πέρασε μόλις έξω και στο 16’  η κεφαλιά του Ζεσούς είχε την ίδια τύχη. Τελικά στο 19’ ο Μαρτινέλι έφυγε από αριστερά και πλάσαρε με το δεξί, ο Αδάν έσωσε αλλά ο Τζάκα με νέο πλασέ από το πέναλτι έκανε το 1-0. Στο 28’ ο Αδάν είπε όχι σε νέο σουτ του Μαρτινέλι και στο 30’ νίκησε και τον Ζεσούς ενώ στο 41’  ο Στ.Γιούστε έκανε όμορφη ενέργεια και σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά αστόχησε.  Λίγο έξω πέρασε και το σουτ του Ουγκάρτε στο 45+4’.

Στο 62ο λεπτό ο Πότε είδε τον Ράμσντεϊλ έξω από την εστία του και με απίθανο σουτ από το κέντρο ισοφάρισε σε 1-1. Μάλιστα το 65’ μετά από κόρνερ ο Παουλίνιο πήρε την κεφαλιά αλλά αστόχησε για εκατοστά και στο 72’ ο Έντουαρντς βγήκε απέναντι στον Ράμσντεϊλ αλλά πλάσαρε στο πρόσωπο του, ενώ στο 80’ ο Αδάν είπε όχι σε σουτ του Βιέιρα.

Το ματς πήγε στην παράταση όπου στο 97’ ο Τροσάρ έφυγε μόνος με τον Αδάν και τον πλάσαρε αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 117’ ο Αδάν έσωσε εντυπωσιακά μετά από κεφαλιά του Γκάμπριελ και στο επόμενο λεπτό είπε όχι σε νέα προσπάθεια του Βραζιλιάνου ενώ στο ίδιο λεπτό αποβλήθηκε ο Ουγκάρτε με 2η κίτρινη.

Το ματς πήγε στα πέναλτι όπου ο Στ.Γιούστε έκανε το 0-1 ενώ ο Έντεγκααρντ ισοφάρισε σε 1-1 . Ο Εσγάιο έγραψε το 1-2 και ο Σακά εκτέλεσε εύστοχα για το 2-2 και ο Ινάσιο έκανε το 2-3. Ο Τροσάρ ισοφάρισε σε 3-3 και ο Γκόμες έγραψε το 3-4 ενώ ο Αδάν είπε όχι στον Μαρτινέλι. Ο Σάντος έγραψε το τελικό 3-5 κι έστειλε την ομάδα του στα προημιτελικά.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ράμσντεϊλ, Τομιγιάσου (9’ Γουάιτ), Σαλιμπά (21’ Χόλντινγκ), Γκάμπριελ, Ζιντσένκο, Ζορζίνιο (65’ Παρτέι), Βιέιρα (100’ Έντεγκααρντ), Τζάκα, Νέλσον (66’ Σακά), Μαρτινέλι, Ζεσούς (46’ Τροσάρ)

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑδάν, Ρέις (93’ Σάντος), Στ.Γιούστε, Ινάσιο, Ουγκάρτε, Εσγάιο, Ντιομαντέ, Παουλίνιο (89’ Τσερμίτι), Έντουαρντς (119’ Τανλονγκό), Πότε (93’ Εσούγκο), Τρινκάο (105’ Αρτούρ Γκόμες).