Ο εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Πάρης Φωκαΐδης, μίλησε στον Σπορ FM 95.0 για τον αποψινό  αγώνα με την Ανόρθωση και τις πιθανότητες παραμονής της ομάδας στην πρώτη κατηγορία.
Για τον σημερινό αγώνα με την Ανόρθωση: «Είναι δύσκολα τα πράγματα για εμάς, γνωρίζουμε τις δυνατότητες της ομάδας μας. Θα είναι ένα παιχνίδι σκοπιμότητας για εμάς και θα κάνουμε ότι μπορούμε να προστατεύσουμε το υπέρ μας αποτέλεσμα».
Για την εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια: «Η αγωνιστική παρουσία του Ολυμπιακού έχει μεταμορφωθεί, ωστόσο τα αγωνιστικά αποτελέσματα δεν μας δικαιώνουν. Τόσο με την Σαλαμίνα όσο και με την Ομόνοια δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε. Ελπίζουμε ότι είναι θέμα χρόνου να αρχίσουμε να μαζεύουμε βαθμούς. Ωστόσο η πραγματικότητα είναι ότι παραμένουμε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Η εικόνα έχει βελτιωθεί αλλά θέλουμε και αποτελέσματα».
Πιθανότητες για τον αγώνα με την Ανόρθωση: «Αντικειμενικά όταν βάζεις σε όλο το πρωτάθλημα 13 τέρματα μόνο εύκολο δεν είναι να πάρουμε το αποτέλεσμα. Θα ήθελα να τονίσω ξανά ότι εμείς οι Ολυμπιακοί νιώθουμε δέος όταν μπαίνουμε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»  και πιστεύω ότι οι πιθανότητες είναι στο 50-50».
Για της απουσίες: «Μεγαλύτερη απουσία είναι αυτή του Χαραλάμπους που πέτυχε τα δύο τέρματα στον πρώτο αγώνα. Αναγκαστικά θα πάμε με αμυντικό πλάνο για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας».
Για την ποινή που δέχθηκε ο Χριστόφορος Τορναρίτης. «Δεν σχολιάζω αποφάσεις από την στιγμή που υπάρχει πρωτόκολλο».
Σχετικά με την στήριξη του κόσμου: «Είναι αλήθεια ότι ο κόσμος φέτος δεν ήταν στο πλευρό μας και υπάρχει δικαιολογία η άσχημη εικόνα της ομάδας στο πρωτάθλημα. Ωστόσο σήμερα μιλάμε για ένα σημαντικό αγώνα Κυπέλλου και ελπίζουμε να τους έχουμε δίπλα μας».