Οι μετοχές είναι το ένα θέμα συζήτησης στην Ανόρθωση, όχι όμως και το μοναδικό. Το οικονομικό βρίσκεται ξανά σε πρώτο πλάνο κι εννοούμε τις παλιές οφειλές (από την περσινή σεζόν), όσο και τις αποζημιώσεις από την τρέχουσα περίοδο.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Χρήστος Πουλλαΐδης ενημέρωσε τον Ανδρέα Σάντη πως δεν επιθυμεί να πληρώσει τα…σπασμένα της φετινής σεζόν, δηλαδή να μην καταβάλει χρήματα για τις αποδεσμεύσεις που προ υπήρξαν ή τουλάχιστον να μην πληρώσει όλη τη…ζημιά, ούτε και να βάλει άλλα χρήματα από τον Μάιο κι έπειτα.
Το γεγονός αυτό βρίσκει αντίθετο τον νυν πρόεδρο της εταιρείας, καθώς σε μία τέτοια περίπτωση θα πέσει μεγάλο οικονομικό βάρος στους ώμους της διοίκησης όχι μόνο στο παρόν στάδιο, αλλά και για την επόμενη σεζόν, καθώς θα κληθεί να καλύψει υποχρεώσεις που δεν αποτελούσαν δική της ευθύνη.
Θα ήταν αδύνατον να ανταπεξέλθει έχοντας να καλύψει ένα μεγάλο ποσό για αποζημιώσεις από τη φετινή σεζόν και ταυτόχρονα να καλύψει το μπάτζετ της επόμενης. Γι’ αυτό και στην πρόσφατη ανακοίνωση της Ανόρθωσης γίνεται λόγος πως οι επαφές θα συνεχιστούν στο επόμενο διάστημα…

Ανδρέας Βεντούρης