Οι δηλώσεις του Σωφρόνη Αυγουστή αμέσως μετά το τέλος του ματς με την Καρμιώτισσα.
«Είναι μια σημαντική νίκη. Κάναμε αυτό που έπρεπε. Ότι και να γίνει, ο στόχος μας είναι να δουλεύουμε καθημερινά. Είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε νωρίτερα κι όταν δεν τα καταφέρνεις σε τέτοιες ομάδες που παίζουν καλή άμυνα, τότε είναι λογικό να φέρνει πίεση».

ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:
«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για τη δύσκολη νίκη. Όταν δεν βρίσκεις γρήγορο γκολ σ’ αυτά τα παιχνίδια βρίσκεις δυσκολίες. Διεκδικήσαμε τη νίκη μέχρι το τέλος κι αυτό με χαροποιεί πάρα πολύ. Θα περιμένουμε να δούμε σε ποιο γκρουπ θα αγωνιστούμε. Το σημαντικό για μας είναι να είμαστε έτοιμοι για τα ημιτελικά, αυτός είναι ο στόχος μας. Να έχουμε καλό ρυθμό. Δεν έχουμε αρκετό χρόνο, δουλεύουμε με τους ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις. Δεν είναι εύκολο, επηρεάζονται από τις αλλαγές προπονητών. Αυτή τη στιγμή κερδίζουμε χρόνο και σιγά σιγά μπορούν να αφομοιώσουν αυτά που θέλουμε στον αγωνιστικό χώρο».

Για την κλήρωση κυπέλλου: «Άκουσα ότι κάποιοι θέλουν την Ομόνοια. Εμείς δεν επιλέγουμε. Θέλουμε σιγά σιγά να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο».