Η Νιουκάστλ χρειάστηκε ένα πέναλτι στις καθυστερήσεις για να λυγίσει με 2-1 τη Νότιγχαμ εκτός έδρας και να βρεθεί στο -1 από την τετράδα της Premier League. Δύο γκολ για τις «καρακάξες» ο Ίσακ.
Το ματς…
Οι «καρακάξες» είχαν δοκάρι στο 12’ με τον Ίσακ να εκτελεί, τον Λόντι να βρίσκει την μπάλα και αυτή να χτυπάει στο… σίδερο. Στο 26’ ο Μπότμαν έκανε κακό γύρισμα στον Πόουπ. Ο Ντένις έκλεψε, πέρασε τον γκολκίπερ της Νιουκάστλ και με πλασέ έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με ωραίο πλασέ του Ίσακ. Στο 64’ σκόραραν με κεφαλιά του Άντερσον αλλά το VAR εντόπισε οφσάιντ στη φάση. Η Νιουκάστλ πίεσε πολύ στα τελευταία λεπτά και στο 91’ πήρε πέναλτι σε χέρι του Νιακατέ. Ο Ίσακρ το εκτέλεσε στο 93’ και έκανε το 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ.
ΝΟΤΙΝΓΧΑΜ: Νάβας, Οριέ, Νιακατέ, Φελίπε, Λόντι, Σέλβι (90’Σκάρπα), Γέιτς (58’Φρόιλερ), Γκιμπς-Γουάιτ, Τζόνσον, Αγιού (79’Σάριτζ), Ντένις (79’Γουίλιαμς).
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Πόπουπ, Τρίπιερ, Σαρ, Μπότμαν, Μπερν, Λόνγκσταφ, Γκιμαράες, Γουίλοκ, Μέρφι (84’Ρίτσι), Ίσακ, Σεντ Μαξιμέν (46’Άντερσον).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ