Μετά τη νίκη επί της Ανόρθωσης στο πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου, ο προπονητής του Ολυμπιακού Μάκης Σεργίδης δήλωσε τα ακόλουθα:
«Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, έχουμε ένα προβάδισμα αλλά δεν σημαίνει κάτι. Θα πάμε σε μια δύσκολη έδρα. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου που ακολούθησαν το πλάνο. Θέλαμε και μια νίκη για ψυχολογικούς λόγους. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας και συγχαρητήρια και στον κόσμο της Ανόρθωσης που ήρθε στο Μακάρειο. Respect και για τα συνθήματα που φώναξαν για την Αμμόχωστο».

ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΥΠΟΥ  ΔΗΛΩΣΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ

Θέλαμε να συνδυάσουμε ροτέισιον και αποτέλεσμα. Πετύχαμε και τα δύο. Η Ανόρθωση είναι μία ομάδα που έγινε πολύ παραγωγική με τον Βέσκο. Δεν ήταν εύκολο να τους αντιμετωπίσουμε με τις τόσες αλλαγές. Δεν είναι εύκολη η διαχείριση του αγώνα. Συγχαρητήρια στα παιδιά που αγωνίστηκαν. Ακολούθησαν το πλάνο μας και νομίζω ήταν όλοι αρκετά θετικοί. Από αύριο βλέπουμε την αποκατάσταση για να είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα. Σίγουρα η νίκη βοηθά πάρα πολύ στην ψυχολογία της ομάδας. Είναι πολύ σημαντικό αυτό

Για το αν βρήκε λύσεις στην επίθεση: Όλα βασίζονται στη δουλειά. Όταν δουλεύεις θα επιβραβευθείς. Υπάρχει βελτίωση. Δεν μπορείς να μπαίνεις σε μία διοργάνωση χωρίς στόχους.