Έπαιξαν μαζί για πρώην φορά, οι δύο ποιοτικοί ποδοσφαιριστές και φάνηκε ότι από το σημείο που μπήκε στο γήπεδο ο Βιγιαφάνες (στο 56’) ανέβηκε κατακόρυφα η απόδοση του ΑΠΟΕΛ.
Αυτό όμως, σ΄ένα παιχνίδι που η αντίπαλη ομάδα αμυνόταν και φυσιολογικά με την πλήρη υπεροχή, διακρίθηκε και ο Αργεντινός και ο Μπεν.
Το ερώτημα που τίθεται, είναι πως οι δύο κατά τα άλλα αξιόλογοι παίκτες, θα…ταιριάξουν στην 11άδα του ντέρμπι με την Ομόνοια και άλλου αντίστοιχου αγώνα.
Ο Βιγιαφάνες όπως και ο Μπεν, αρέσκονται στην κατοχή της μπάλας κάτι που σηκώνει σκέψη από το Μιλόγεβιτς για το ρόλο που θα έχουν.
Μία πιθανή κίνηση από τον Σέρβο προπονητή, είναι να αγωνιστεί ο Μπεν δεξιά στην επίθεση ( αντί του Ντάλσιο) αλλά με την επιστροφή του Τάσου Δώνη, ο «πονοκέφαλος» αυξάνεται ενώ υπολογίστε και τον απαραίτητο (στην καλή του φόρμα) Μαρκίνιος αριστερά στην επίθεση.
Θα είναι ένα ευχάριστο δίλημμα από πλευράς Μιλόγεβιτς που ξέρει καλύτερα από κάθε άλλο, ότι ο Μπεν μπορεί να αγνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.
Θα είναι ότι καλύτερο για το Σέρβο να «βολέψει» με ουσιαστικό αποτέλεσμα και τους δύο, σε μία χρονική στιγμή μάλιστα, κατά την οποία ο Τάσος Δώνης, είναι ένα βήμα από την επιστροφή και εν όψει Ομόνοιας υπολογίζεται να βρεθεί στην αποστολή.