Μετά την ήττα από το ΑΠΟΕΛ, ο στενός συνεργάτης του προπονητής της Ομόνοιας Σωφρόνη Αυγουστή Μιγκέλ Μπεντόγια δήλωσε τα ακόλουθα:
«Ίδια κατάσταση με τα προηγούμενα τρία παιχνίδια. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο, φτιάξαμε ευκαιρίες, μετά τα 45′ πέσαμε, κάναμε λάθη, χάσαμε τον έλεγχο και δεχθήκαμε τα γκολ. Το ποδόσφαιρο δεν είναι 45 λεπτά, πρέπει να μένουμε συνεπείς για 90 λεπτά, πρέπει να το διορθώσουμε αυτό. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι σε τέσσερις μέρες, πρέπει να αλλάξουμε την κατάσταση. Έχουμε καλύτερους παίκτες από ό,τι είδαμε στο γήπεδο. Πρέπει να είμαστε συνεπείς. Στο δεύτερο ημίχρονο χάναμε εύκολα μπαλιές. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και πηγαίναμε κάτω-κάτω. Θέλουμε οι παίκτες να μπορούν να αγωνίζονται 90 λεπτά σε ψηλό επίπεδο, αυτό πρέπει να κάνουμε. Όχι για 45 λεπτά. Να βάζουμε πίεση 90 λεπτά. Πρέπει στις ευκαιρίες μας να σκοράρουμε γιατί μετά είναι πιο εύκολο να προστατέψεις το αποτέλεσμα. Παίζαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Είχαν μόνο δυο αντεπιθέσεις, έπαιζαν με πολλές μακρινές μπαλιές. Μετά όταν σκόραραν η ψυχολογία μας δεν ήταν ίδια. Δεν ήταν εύκολο να επιστρέψουμε».
Αν μπορούν να πείσουν τον κόσμο ότι υπάρχουν ελπίδες για ανατροπή και πρόκριση επί του ΑΠΟΕΛ στον επαναληπτικό: «Κάποτε παίζουμε καλύτερα, κάποτε χειρότερα αλλά χάσαμε. Έχουμε τον επαναληπτικό σε τέσσερις μέρες. Πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και δεν με νοιάζει πώς. Πρέπει για 90 λεπτά να δείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Ο κόσμος μας αξίζει μια νίκη. Έχουμε καλούς παίκτες στην Ομόνοια, ποιοτικούς, πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Στον επαναληπτικό θέλω στα 90 λεπτά οι παίκτες να είναι πεθαμένοι».