«Να διορθώσουμε τα λάθη και να αγωνιστούμε καλύτερα για περισσότερη ώρα». Τάδε έφη Μιγκέλ Μπεντόγια.
Έχει απόλυτο δίκαιο ο στενός συνεργάτης του Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο της Ομόνοιας και ουσιαστικά όλοι στο προπονητικό τιμ βλέπουν αυτό που βλέπουμε και όλοι εμείς από την ομάδα.
Πιθανότατα ο Ισπανός θα εννοούσε ότι θα πρέπει η ομάδα του να παίξει καλά για διάστημα περισσότερο του ενός ημιχρόνου, πράγμα που δεν το έκανε από τότε που ανέλαβε η τεχνική ηγεσία.

Κόντρα στην Πάφος FC δεν κατέβηκε στο α’ ημίχρονο στο γήπεδο και έκανε εξαιρετικό β΄ ημίχρονο.
Κόντρα στο ΑΠΟΕΛ στο Κύπελλο έκανε ένα εξαιρετικό α’ ημίχρονο αλλά εξαφανίστηκε στην επανάληψη και μοιραία έχασε.
Κόντρα στον Ολυμπιακό έκανε ένα καλό α’ μέρος, έθεσε και τις βάσεις για το γκολ αλλά όπως αποδείχθηκε στην ανάπαυλα κατέβηκε ο διακόπτης.
Μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός την έπαιξε όπως η γάτα στο ποντίκι στο δικό ηε μισό γήπεδο χωρίς να δείχνει ότι μπορεί να αντιδράσει.
Πάλι καλά που είχαν και τον Φαμπιάνο θα λένε αλλά και τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού χωρίς καθαρό μυαλό για να καθαρίσουν τις φάσεις που βρήκαν.
Αυτά συνέβησαν από την ημέρα που ανέλαβε ο Σωφρόνης με τους συνεργάτες του μέχρι και το παιχνίδι στο Μακάρειο και είναι ξεκάθαρο ότι με ανάλογη εικόνα στα δύο ματς με το ΑΠΟΕΛ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και σε αυτό δεν την Κσρμιώτισσα δεν μπορεί να έχει τύχη ούτε για πρόκριση ούτε για 6άδα.
Έχει λοιπόν η ομάδα μερικές μέρες μπροστά της μέχρι και το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ για να δουλέψει σε αυτά που πρέπει να δουλέψει και δεν είναι λίγα για να μπορέσει να πάει με αυξημένες πιθανότητες για να δώσει συνέχεια στις νίκες, να μείνει ζωντανή για την 6άδα και να αποκτήσει ψυχολογικά και δυναμική για την υπέρβαση και ανατροπή στο Κύπελλο.