Όταν ο Βέσκο ρωτήθηκε κατά πόσον η μεγάλη νίκη επί της Πάφος FC θα βοηθήσει ενόψει και του επαναληπτικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ο προπονητής της Ανόρθωσης ήταν ξεκάθαρος.
«Το επόμενο μας ματς δεν είναι με τον Ολυμπιακό, είναι με την ΑΕΛ στο πρωτάθλημα» ήταν η απάντηση. Μια απάντηση που δείχνει ξεκάθαρα ότι στην «Κυρία» δεν άλλαξε μόνο η ομάδα στο αγωνιστικό αλλά και στη νοοτροπία.
Το όνομα της ομάδας επιβάλλει να πηγαίνει για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και αυτό θα κάνει και κόντρα στους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού στην 25η αγωνιστική καθώς ο Βέσκο ξέρει ότι αν προσθέσει η ομάδα άλλη μια επιτυχία θα πάει με ακόμα μεγαλύτερη δυναμική για να κάνει την ανατροπή και να πάρει την πρόκριση.
Η Ανόρθωση του αγώνα με την Πάφος FC είναι ομάδα που μπορεί να δώσει συνέχεια, να προκριθεί και στο Κύπελλο και να φτάσει και μακριά (μέχρι το τέλος) στον θεσμό ο οποίος την ενδιαφέρει.
Ειδικά στο α’ ημίχρονο ήταν εντυπωσιακή, ήταν το καλύτερο διάστημα με τον Βέσκο στον πάγκο και είναι σημαντικό που σε αυτό το καλό διάστημα η ομάδα κατάφερε να βάλει τις βάσεις.
Και όλο αυτό με ένα ροτέισιον από τον προπονητή και με την κορυφαίο ποδοσφαιριστή τους τελευταίους δύο μήνες τον Τεχέρα να βλέπει το ματς από τα επίσημα.