Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 για όλα όσα αφορούν την Κυρία.
Αναλυτικά:
Για το ντέρμπι με τη Νέα Σαλαμίνα: «Κλείνει με προπόνηση αυτή την ώρα η προετοιμασία για το ντέρμπι με τη Νέα Σαλαμίνα. Ένα ματς που εδώ και 50 χρόνια έχει άλλο χαρακτήρα αφού συμβολίζει τη δίψα για επιστροφή στην Αμμόχωστο. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να πάρουμε τη νίκη».
Για το ότι για πρώτη φορά ψάχνει δεύτερη σερί νίκη στη σεζόν: «Ελπίζω να μη χρειαστεί να ξαναδεχτώ αυτή την ερώτηση. Είναι κάτι που το έχει αναδείξει ο Τύπος και ο τρόπος για να διορθωθεί είναι να νικήσουμε αύριο. Οτιδήποτε αρνητικό πρέπει να παλεύεις να το ανατρέπεις μόνος σου».
Για τους ερυθρόλευκους: «Μπορεί να είναι και η πλέον φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Η πρόκριση που πήρε στο κύπελλο αλλά και όλα όσα κάνει στο πρωτάθλημα δείχνει τη δυναμική της Νέας Σαλαμίνας. Σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά δεν συμβιβαζόμαστε με οτιδήποτε άλλο εκτός των τριών βαθμών».
Τι πρέπει να κάνει η Ανόρθωση για να πάρει τη νίκη: «Το κλασικό που λέμε όλη τη χρονιά είναι να είμαστε αποτελεσματικοί. Με την Ομόνοια ήμασταν. Δημιουργήσαμε και εκτελέσαμε σωστά και θα πρέπει να δώσουμε συνέχεια».
Για τα ματς κυπέλλου: «Το μυαλό μας και στη νοοτροπία της ομάδας υπάρχει μόνο η Νέα Σαλαμίνα και μετά θα σκεφτούμε το ματς κυπέλλου».
Για τις μαθηματικές ελπίδες για την 6άδα: «Διαβάζοντας κανείς τη βαθμολογία το αντιλαμβάνεται. Έχουμε εξηγήσει πως σεβόμενοι την ιστορία και τη φανέλα της ομάδας η Ανόρθωση δεν μπορεί να σκέφτεται τίποτε άλλο παρά τη νίκη».
Για το sold out: «Είναι λίγα τα εισιτήρια που μας έδωσε η Νέα Σαλαμίνα, είναι σεβαστό αλλά οι οπαδοί μας πάντα είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν».
Τα αγωνιστικά: «Επιστρέφουν Κίκο, Νινγκά, Γουαρίς αλλά εκτός είναι οι Εμπραλίτζε, Χρυσοστόμου, Αρτυματάς. Ο Εμπραλίτζε έχει καλές πιθανότητες για να βρίσκεται στην αποστολή με τον Ολυμπιακό αλλά ας περιμένουμε να δούμε».
Για το ότι δεν γίνονται λάθη από τους Κύπριους ή τους ξένους ρεφ σύμφωνα με τον Κ. Μάζιτς: «Θα αρκεστώ σε ένα πολύ σύντομο σχόλιο γιατί τα έχουμε ξαναπεί. Η Ανόρθωση έχει τοποθετηθεί μέσω συνελεύσεων και δημόσια. Υπάρχει το αρμόδιο τμήμα διαιτησίας και ως Ανόρθωση έχουμε ζητήσει με την έλευση του κ. Σάντη να του εξηγηθεί πως λαμβάνουν τις αποφάσεις και τα συναφή».