Απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας του στο ντέρμπι με την Ανόρθωση ο προπονητής της Ομόνοιας, Γιανίκ Φερέρα, ο οποίος προκάλεσε εντύπωση με τις τοποθετήσεις του.

-Για το ματς: «Με τη Νέα Σαλαμίνα δεν κάναμε από τα καλύτερα μας παιχνίδια αλλά ήμασταν εντάξει. Με την Πάφος FC δεν ήμασταν πολύ καλοί αλλά σήμερα παίξαμε χειρότερα. Θα ήθελα να έχω μια εξήγηση αλλά δεν την έχω για τα λάθη που έχουμε κάνει. Δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για τίτλο ή για τα πλέι οφ, πρώτα πρέπει να κερδίσουμε ένα παιχνίδι».

-Για τις δικές μου ευθύνες: «Θα σας πω κάτι που είχα πει στον πάγκο κατά τη διάρκεια του αγώνα. Τον Κλοπ ή τον Γκουαρδιόλα να είχε η ομάδα, δεν θα άλλαζε τίποτα. Μιλάω για τον σημερινό αγώνα»!

-Αν είναι ευχαριστημένος από την ενίσχυση: «Αυτό είναι το ρόστερ που έχουμε, δεν θα έχουμε άλλες προσθήκες. Αυτό το ρόστερ έχουμε τη δεδομένη στιγμή».

-Αφού πιστεύει πως υπάρχει ποιότητα, γιατί δεν τη βγάζει στο γήπεδο: «Ποιότητα υπάρχει στην ομάδα. Όχι σε κάθε τομέα όπως θα ήθελα να αγωνίζεται. Η ποιότητα των προπονήσεων είναι ψηλή. Δουλεύουμε και στη ψυχολογία, προετοιμαζόμαστε στον καλύτερο δυνατό βαθμό. Θα ήθελα να έβρισκα μια καλή εξήγηση, ίσως ρωτήσω τους ποδοσφαιριστές αύριο. Μπορείς να δώσεις κίνητρο με τον φόβο, που δεν θα είσαι αρεστός, ή με την επιβράβευση. Ήμασταν 2-1 πίσω στο σκορ και υπήρχε μία φάση που έγινε μπαλιά στην περιοχή και δεν υπήρχε κανείς παίκτης μας στην περιοχή. Δεν θέλω να φτάσω σε σημείο να παρακαλώ να μπει παίκτης στην περιοχή! Είμαι αισιόδοξος με τη δουλειά μου, αλλά είμαι ρεαλιστής. Δεχθήκαμε τέσσερα γκολ αλλά στα προηγούμενα παιχνίδια δεν είχαμε δεχθεί. Ο Χάμπος προέρχεται από τραυματισμό και θέλουμε να τον βάλουμε σταδιακά στην ομάδα. Τον Μπέζους θέλουμε να τον βάλουμε σταδιακά. Αν μπορούσα να κάνω δέκα αλλαγές θα τις έκανα».