Έξι συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη μετράει η Ανόρθωση (με απολογισμό δύο ισοπαλίες και τέσσερεις ήττες), ένα αρνητικό σερί που θα επιδιώξει να τερματίσει στο σημερινό ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ» (19:00, Cytavision).
Προφανώς το έργο της είναι πολύ δύσκολο, ωστόσο καλείται να παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα. Μπορεί οι πιθανότητές της για την πρώτη εξάδα να είναι ελάχιστες, οφείλει ωστόσο να αγωνιστεί για το γόητρό της και για να πάρει ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.
Ο Βέσκο Μιχαήλοβιτς θα είναι για δεύτερο σερί ματς στον πάγκο. Θα διατηρήσει το σχήμα με τριάδα στην άμυνα, η οποία θα αποτελείται από τους Χαρογιάν, Κορρέα και Αντωνιάδη, με τον Λόρια στο τέρμα και τους Κορέια-Αμπαρτζουμιάν στα άκρα.
Στη μεσαία γραμμή θα πάρουν θέση οι Πάντσεον, Τεχέρα και Σάμπο, με τους Γουαρίς και Νινγκά στην επίθεση, σε σχήμα 3-5-2. Αν παίξει με έναν σέντερ φορ και προτιμήσει το 3-4-3, τότε ο Πάντσεον θα μείνει στον πάγκο, επικρατέστεροι για τα άκρα της επίθεσης είναι οι Αντωνίου και Χριστοφή, με τον Νινγκά στην κορυφή. Εκτός είναι οι Κίκο, Αρτυματάς, Εμπραλίτζε, Ιωάννου και Κορτές.

Ανδρέας Βεντούρης