Κάποτε θα ερχόταν και η ήττα. Αυτό συνέβηκε στο ΑΠΟΕΛ που σαν ομάδα τον τελευταίο καιρό (βλέπε κατά σειρά, ΑνόρθωσηΆρηςΟλυμπιακός) έστελνε προβληματικά μηνύματα με την απόδοση της, αλλά τα αποτελέσματα ,έφεραν σε δεύτερη μοίρα το πρόβλημα που έδειχνε στο γήπεδο.
Η ήττα από την ΑΕΛ σαφώς και ενόχλησε όμως ήρθε φυσιολογικά αφού και πάλι η ομάδα του Μιλόγεβιτς, παρουσιάστηκε πολύ μακριά από τα αγωνιστικά επίπεδα που συνάδουν με την πορεία πρωταθλητισμού.
Έχει μεγάλη σημασία, η επόμενη μέρα και πως ο Σέρβος προπονητής θα διαχειριστεί το πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ.
Υπάρχει όμως πλέον και ένα ανοικτό θέμα για συζήτηση που αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση την οποία έχει απόλυτη ανάγκη η ομάδα.
Ο Βλάνταν, ουσιαστικά έδωσε την πάσα στη διοίκηση, λέγοντας ότι οι μεταγραφές θα γίνουν, όμως δεν ξέρει πότε θα γίνουν.
Ο καθένας ερμηνεύει με το δικό του τρόπο, τα λόγια του προπονητή. Η ουσία όμως, είναι να απαντήσει η διοίκηση σε όλα όσα ακούγονται εδώ και μέρες και αφορούν το γιατί δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, έστω και μία μεταγραφή.
Ο Μιλόγεβιτς, περιμένει τον Πορτογάλο Τομανέ, πιστεύοντας ότι θα του δώσει μία επιθετική λύση και οι πληροφορίες λένε ότι αυτή η μεταγραφή είναι τόσο προχωρημένη, που απλά απομένει η επίσημη ανακοίνωση από τη διοίκηση.
Ταυτόχρονα όμως ο Βλάνταν, έχει υποδείξει και ένα ποδοσφαιριστή για τη μεσαία γραμμή με ικανότητα να παίξει και σαν ακραίος επιθετικός, για να καλύψει την αποχώρηση του Ντάνι Μπλούμ.
Λέγεται επίσης, ότι και αυτή η μεταγραφή είναι προχωρημένη, όμως όσο δεν ανακοινώνεται κάτι επίσημο, είναι φυσιολογικό να υπάρχει αναμονή και αυτό το θέμα, αφορά αποκλειστικά τη διοίκηση.
Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τον…γρίφο που προκύπτει και βασικά η μπάλα είναι στην κατοχή της διοίκησης για να απαντήσει σε όλα όσα λέγονται, γράφονται και διαδίδονται.