Εννοείται πως οι αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ θα είναι πολλές στον κυριακάτικο αγώνα με τον Άρη, με την (μεγάλη) διαφορά πως αυτή τη φορά ο Χοσέ Λουΐς Όλτρα θα παρατάξει την…καλή ενδεκάδα.
Σχεδόν όλοι οι βασικοί θα ‘ναι μέσα. Οι Τόμοβιτς και Άλτμαν, όπως σημειώσαμε στο ρεπορτάζ μας από χθες βράδυ κι επιβεβαίωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Ισπανός προπονητής, είναι διαθέσιμοι και θα πάρουν φανέλα βασικού.
Ο Μιλίτσεβιτς ή ο Γκονζάλεθ θα είναι ο παρτενέρ τον «Τόμο», ενώ αλλάζουν τα άκρα της άμυνας με τους Ροσάλες (δεξιά) κι Άνχελ Γκαρσία (αριστερά) να επιστρέφουν, όπως κι ο Πίριτς στο τέρμα.
Αλλάζει επίσης όλη η μεσαία γραμμή, με τους Λέδες και Πέρα Πονς να επανέρχονται αντί των Μάμα (είναι τιμωρημένος έτσι κι αλλιώς) και Σανχούρχο. Νέο πρόσωπο θα είναι και ο Φαράζ, ο οποίος με τον Γκιούρτσο θα πάρουν θέση στα άκρα, ενώ ο Άλτμαν θα είναι μαζί με τον Ράφα Λόπες στην επίθεση.
Με άλλα λόγια, οι μόνο που πιθανόν να αρχίσουν βασικοί στον αγώνα με τον Άρη σε σχέση με το παιχνίδι κυπέλλου με τη Νέα Σαλαμίνα, είναι οι Μιλίτσεβιτς και Γκιούρτσο. Εν ολίγοις, δεν θα είναι έκπληξη αν υπάρξουν ακόμη κι εννέα αλλαγές.

Ανδρέας Βεντούρης