Σοβαρά παράπονα από το διαιτητή του αγώνα με τον ΑΣΙΛ (βλέπε Κωνσταντίνος Θεοδώρου) εκφράζει ο Εθνικός Άσσιας που αναφέρει σε ανακοίνωση του.
«Με αφορμή τα όσα είδαμε στη διάρκεια του αγώνα με τον ΑΣΙΛ, δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να προχωρήσουμε σε καταγγελία του διαιτητή κυρίου Κωνσταντίνου Θεοδώρου.
Όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα, δεν είχαν δυσκολία να αναγνωρίσουν τα εξόφθαλμα του λάθη και τη αδυναμία του να εφαρμόσει απλούς κανονισμούς διαιτησίας, σε φάσεις οι οποίες επηρέασαν τη δική μας ομάδα. Περιπτώσεις χρήσης κίτρινης και κόκκινης κάρτας δεν ακολουθήθηκαν από το συγκεκριμένο διαιτητή, την απόδοση του οποίου καταγγέλλουμε στην ΚΟΠ και στο τμήμα της επιτροπής διαιτησίας.
Οφείλουμε παράλληλα να διευκρινίσουμε ότι διατηρούμε πολύ καλές σχέσεις με σωματείο και τους παράγοντες του ΑΣΙΛ και διαχωρίζουμε την καταγγελία μας που αφορά μόνο τον διαιτητή.
Ταυτόχρονα, ενημερώνουμε ότι ο ποδοσφαιριστής μας Θεόδωρος Παπαπαναγιώτου, υποβλήθηκε με επιτυχία σε χειρουργική επέμβαση μετά από το σοβαρό του τραυματισμό στη διάρκεια του αγώνα, ενώ τραυματίας με κάταγμα σα πλευρά, αποχώρησε και ο Ιωάννης Στουππής.
Και στους δύο άτυχους μας ποδοσφαιριστές, ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στα γήπεδα».