Ένα 48ωρο πριν τη λήξη των μεταγραφών Ιανουαρίου, και διά στόματος Γιανίκ Φερέρα, ψάχνει παίκτες η Ομόνοια!
Βασικά, πρέπει να τρέξουν για να προλάβουν οι αρμόδιοι, ώστε να βρουν, έστω ένα επιθετικό, μετά τον παροπλισμό των Κακουλλή και Χούπερ, η απουσία των οποίων, ενδεχομένως να κρατήσει από 3-5 βδομάδες.
Αν είναι εφικτό να βρεθεί, έστω ένας καλός επιθετικός αποτελεί θέμα συζήτησης αφού δεν είναι και η πιο εύκολη θέση για να καλύψει μία ομάδα.
Βασικά, από το βράδυ της Κυριακής, αρχίζει η αναζήτηση ποδοσφαιριστή για να καταφέρει η Ομόνοια να ενισχυθεί στη γραμμή κρούσης, όπου μόνο ο Ανσαριφάρντ είναι υγιής στην παρούσα φάση.
Αναφορικά με το αποτέλεσμα του αγώνα με την Πάφο FC καθηλώνει την ομάδα οριακά στην 6άδα και θα πρέπει να προσέξει στα τελευταία 5 ματς αφού έχει δύσκολο πρόγραμμα αφού θα αντιμετωπίσει κατά σειρά την Ανόρθωση (εκτός) τον Άρη (εντός), τον Ολυμπιακό (εκτός), το ΑΠΟΕΛ σαν γηπεδούχος και την Καρμιώτισσα εκτός.
Αναφορικά με το θέμα τεχνικού διευθυντή και την παρουσία του Όλα Λάρσον στην Κυπρο, κραταμε τη δήλωση του Ανδρέα Δημητρίου, ότι είναι μέρος της διαδικασίας. Εν μέσω πληροφοριών όμως, ότι θεωρείται ο επικρατέστερος για να αναλάβει τη θέση.