Έκδηλα απογοητευμένος ο Πλουτής Αβραάμ για την εικόνα της ΑΕΛ στον αγώνα με τη Δόξα Κατωκοπιάς, δήλωσε στον ΣΠΟΡΦΜ 95
«Ήταν μία απογοητευτική εμφάνιση και ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα. Δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε στο γήπεδο και γενικά είμαστε πολύ απογοητευμένοι από αυτά που είδαμε από την ομάδα μας.
Δεν υπάρχει κάποια δικαιολογία γιατί έλειπε ο πάθος και η θέληση. Δεν λειτούργησε τίποτε καλά, απλά ήμασταν κάπως υποφερτοί στο α’ ημίχρονο.
Για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος θα πρέπει να μεταμορφωθούμε και οι παίκτες στα επόμενα τρία παιχνίδια που καθορίζουν την πορεία μας σε πρωτάθλημα και κύπελλο  με ΑΠΟΕΛΟμόνοια στο πρωτάθλημα και Απόλλων στο κύπελλο να δείξουν εντελώς διαφορετική αγωνιστική διάθεση σε σχέση με αυτά που είδαμε με τη Δόξα».
Για τις μεταγραφές δήλωσε:
«Δεν θα έχει κανένα νέο παίκτη η ομάδα με το ΑΠΟΕΛ και ούτε με τον Απόλλων δικαιούμαστε να γράψουμε άλλο παίκτη αφού το ματς ήταν προγραμματισμένο από πριν.
Ο προπονητής γνωρίζει τις θέσεις που θέλει ενίσχυση η ομάδα αλλά σας λέω ότι δεν είμαστε κοντά για να ανακοινώσουμε κάποια μεταγραφή, αφού δεν έγινε ακόμα καμία επίσημη πρόταση».
Ο Τσέποβιτς είναι στη χώρα του επειδή λόγω ασθενείας δεν μπορεί να ταξιδέψει. Τον περιμένουμε στις επόμενες μέρες να επιστρέψει, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ.
Με το ΑΠΟΕΛ επιστρέφουν οι Μιραλάς, Χάσακ και Φραντζής.