Για την μεγάλη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ και την διαφορά από ΑΠΟΕΛ και Πάφος FC μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου.
Στάθηκε ιδιαίτερα στην φάση με το δοκάρι του Εφραίμ.

«Είναι μια διαφορά που προήλθε λόγω των αποτελεσμάτων της 21η αγωνιστικής και ιδιαίτερα μετά τη νίκη μας στο ντέρμπι. Είναι τόσο αμφίρροπο το πρωτάθλημα που οι διαφορές μπορούν να διαλυθούν σε μερικές αγωνιστικές. Εμείς όταν παίζαμε Ευρώπη ήμασταν 7 βαθμούς πίσω με τέσσερις ομάδες από πάνω μας» τόνισε μεταξύ άλλων.
Δεχθήκατε πίεση από το ΑΠΟΕΛ: «Είναι σχετικό αυτό γιατί και στα διαστήματα που δεχθήκαμε πίεση δεν μας έκανε μεγάλες ευκαιρίες το ΑΠΟΕΛ. Στην φάση του Εφραίμ είχαμε λίγο την τύχη με το μέρος μας. Ο Γιώργος έκανε το τέλειο σουτ».
Για τον Γιάκολις: «Κλήθηκε χωρίς ζέσταμα να πάρει την θέση του Γκιούρτσο, με λίγες προπονήσεις με την ομάδα. Έδωσε βοήθειες και αμυντικά. Περιμένουμε και από αυτόν και από τους υπόλοιπους να μας δώσουν αυτά που θέλουμε».
Για το θέμα με τον Αμπουμπακάρι: «Δεν μας απασχολεί. Εμείς επιφυλάσσουμε κάθε νόμιμο μας δικαίωμα. Άλλαξε γνώμη την τελευταία στιγμή χωρίς να γνωρίζουμε τους λόγους».
Φεύγει ο Ρομό; «Εντός της ημέρας ή το αργότερο μέχρι αύριο θα ξεκαθαρίσει».