Στον Άρη έχουν πάρει την κάτω βόλτα εδώ και λίγο καιρό με την ομάδα να αγνοεί την νίκη εδώ και 7 παιχνίδια. Μετράει σε αυτά τα παιχνίδια πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες με αποτέλεσμα να έχει μείνει πίσω στην βαθμολογία ενώ τον έπιασε η Ομόνοια και με τον Απόλλων, τον οποίο αντιμετωπίζει την ερχόμενη αγωνιστική, να είναι στο -2. Ενδεχόμενη ήττα στο τοπικό ντέρμπι με τον Απόλλων θα ρίξει τον Άρη στην 6η θέση της βαθμολογίας.
Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι επιμένει σε ένα στυλ παιχνιδιού που για τον φίλαθλο κόσμο μπορεί να είναι απολαυστικό, να βλέπει θέαμα αλλά για την ομάδα του ζημιογόνο. Ο Άρης δεν αλλάζει φιλοσοφία μέσα στο παιχνίδι όσο και αν είναι το σκορ και αυτό το πλήρωσε στα τελευταία δύο ματς με ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ.
Οι πράσινοι της Λεμεσού θα μπορούσαν να βάλουν και λίγη σκοπιμότητα στο παιχνίδι τους, κάτι που θα τους διασφάλιζε σαφώς και καλύτερα αποτελέσματα στο τέλος της ημέρας. Αυτό δεν γίνεται και σε συνδυασμό με τα αρκετά λάθη που έχουν γίνει στην άμυνα, η ομάδα δέχεται πολύ εύκολα γκολ με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να χαθεί ότι με κόπο έχει χτίσει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Αριστείδου Μιχαήλ