Με μία προπόνηση δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα ο Βέσκο Μιχαήλοβιτς. Περισσότερο επενδύει η Ανόρθωση στο ψυχολογικό κομμάτι ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ, ώστε η ομάδα να παρουσιάσει μία καλύτερη εικόνα και να μπορέσει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.
Το αγωνιστικό μέρος είναι γεγονός πως έχει περάσει σε δεύτερη και τρίτη μοίρα θα έλεγε κανείς, ωστόσο δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η εικόνα για την ομάδα της Αμμοχώστου. Ο Βέσκο δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κίκο, Αρτυματά και Χρυσοστόμου, ενώ αναμένεται πως θα είναι διαθέσιμος ο Νινγκά ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις.
ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Στο θέμα τώρα του νέου προπονητή δεν έχει υπάρχει κάτι το χειροπιαστό επί του παρόντος. Ο Τραϊανός Δέλλας δεν…παίζει αυτή τη στιγμή, με τις πληροφορίες μας να αναφέρουν πως δεν είναι καν στις βασικές επιλογές.
Ασφαλής εκτίμηση για το αν θα βρίσκεται στον πάγκο στον αγώνα κυπέλλου με την ΕΝΠ δεν μπορεί να γίνει. Σίγουρα η Ανόρθωση θα έχει νέο προπονητή την ερχόμενη βδομάδα, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι το προχωρημένο.
Ούτε για τον προγραμματισμό μπορεί να ειπωθεί κάτι με σιγουριά. Πρώτα θα παρθεί η απόφαση για τον αντικαταστάτη του Τσίσκο Μουνιόθ και μετά τα υπόλοιπα…

Ανδρέας Βεντούρης