Ο Σαίτo Μπεραχίνο ήταν ο άνθρωπος που έγειρε οριστικά την πλάστιγγα υπέρ της ΑΕΛ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο επιθετικός από το Μπουρούντι βρέθηκε απέναντι από τον Μολ, έμεινε στα πόδια του παρά το σπρώξιμο που δέχτηκε από αντίπαλο και στην συνέχεια… έκοψε την μπάλα δεξιά αποφεύγοντας τον τερματοφύλακα και πλάσαρε πέφτοντας με το αριστερό για να γράψει το τελικό 2-0 για την ΑΕΛ.
Ήταν ένα γκολ ψυχολογίας για τον επιθετικό της ΑΕΛ, στην οποία ευελπιστούν ότι θα λειτουργήσει ευεργετικά για τον ίδιο στην συνέχεια. Ο Αφρικανός δείχνει με τις κινήσεις του στο γήπεδο ότι μπορεί να κινηθεί στην περιοχή και μπορεί να τελειώσει φάσεις. Το γκολ που πέτυχε ήταν το 3ο στην χρονιά, από την ομάδα περιμένουν ότι θα τον βοηθήσει να είναι ακόμα πιο αποτελεσματικός στην συνέχεια.
Ο Μπεραχίνο ήρθε για να κάνει την διαφορά στην επίθεση, με την εμπειρία που κουβαλάει από Πρέμιερ Λιγκ και Τσάμπιονς Σιπ. Μέχρι τώρα αυτό δεν έχει γίνει και ίσως το γκολ που πέτυχε να βοηθήσει και τον ίδιο να παρουσιαστεί καλύτερος στην συνέχεια.

Αριστείδου Μιχαήλ