Για τη χθεσινή εκδήλωση του Απόλλωνα κι όχι μόνο μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 ο παλαίμαχος άσος της ομάδας και αρχηγός της, Γιαννάκης Γιαγκουδάκης.

-Για την εκδήλωση: «Ήταν μια ξεχωριστή εκδήλωση. Εμείς είμαστε αντιπρόσωποι της ιστορίας. Το δ.σ ήθελε να βραβεύσει όλους που βοήθησαν μέχρι σήμερα τον σύλλογο. Ήθελε να ενώσει το παρελθόν με το μέλλον, να μάθει ο κόσμος. Ήταν πολύ ωραία η εικόνα με τις ακαδημίες, με συγκίνησε. Είδα παλαίμαχους που έκλαιγαν. Ήταν μια υπέροχη τελετή».

-Για το νέο γήπεδο: «Το γήπεδο είναι εξαιρετικό αν και μικρό για τη Λεμεσό. Να προσέξουμε το γήπεδο, αυτό το στολίδι, σαν τα μάτια μας. Να είναι πάντα σε καλή κατάσταση, να το διατηρούμε. Οι κερκίδες είναι πολύ κοντά, στο Τσίρειο ήταν μακριά. Πρέπει να είναι γεμάτο  σε κάθε αγώνα».

-Για τους Κύπριους παίκτες: «Είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο. Θα πρέπει να προβληματιστεί η ΚΟΠ. Να δώσει κίνητρα. Να δει και τις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων των μικρών. Αυτό με τη διαβάθμιση είναι απαράδεκτο, πρέπει να σταματήσει».

-Για την ομάδα του Απόλλωνα: «Μέχρι σήμερα η πορεία δεν είναι ικανοποιητική, όμως έχουμε χρόνο μπροστά μας για να βελτιωθούμε. Με μεταγραφές, αλλά έχουμε καλό ρόστερ. Συμβαίνει παγκόσμια να μην πας καλά σε μία σεζόν. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πόσα χρόνια έχει να πάει καλά; Δεν χάθηκε η σεζόν, υπάρχει αρκετός χρόνος, το γήπεδο θα δώσει πνοή. Πρέπει να νικήσουμε τη Δόξα στο νέο γήπεδο».