Στον Άρη έχουν καταφέρει με κάποιο τρόπο να ανακαλύψουν αρκετά «λαβράκια» από την Αφρικανική ήπειρο.
Κλασσικό παράδειγμα οι τρεις ποδοσφαιριστές από την Γκαμπόν, την οποία δεν λες και ποδοσφαιρομάνα. Από αυτούς η ομάδα έχει πάρει πάρα πολλά παρά το νεαρό της ηλικίας τους, Οι Μπαμπίκα, Μουσούντα και Ντζαβέ δείχνουν τον δρόμο θα λέγαμε καθώς με την απόδοση τους μπορούν να σταθούν στις προσδοκίες που έχει η ομάδα.
Ο Μπαμπίκα διανύει την δεύτερη του χρονιά με την ομάδα και έχει αναδειχθεί σε μια από τις βασικότερες μορφές της ομάδας. Σε 44 συμμετοχές με την ομάδα μετράει 7 γκολ συνολικά ενώ με την ταχύτητα του μπορεί να ταλαιπωρήσει την οποιαδήποτε άμυνα.  Ο 22χρόνος ακραίος επιθετικός μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης με την ίδια ευκολία ενώ είναι  και διεθνής με την Εθνική Γκαμπόν.
Ο επίσης 22χρόνος Μουσούντα έχει ξεπεταχτεί φέτος και έχει αποκτήσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Ο Μουσούντα είναι και αυτός διεθνής με την εθνική του ομάδα και μπορεί να αγωνιστεί κεντρικός αμυντικός, δεξί μπακ αλλά και αμυντικός μέσος.  Φέτος μετράει 14 συμμετοχές (25 συνολικά) με την φανέλα του Άρη ενώ είναι τρίτος σε λεπτά συμμετοχής στην  ομάδα. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, παίζει με αρκετή ωριμότητα σε μια δύσκολη θέση όπως αυτή του κεντρικού αμυντικού που τον έχει καθιερώσει ο Αλεξέϊ Σπιλέφσκι.
Τέλος ο νεαρότερος της παρέας ο Ντζαβέ είναι ακραίος επιθετικός με χαμηλό κέντρο βάρος και με αρκετή ταχύτητα στο παιχνίδι του. Ο 19χρόνος ήρθε πέρσι τον Ιανουάριο στην ομάδα και μετράει 19 συμμέτοχες με 2 γκολ. έχει συμμετάσχει σε αρκετά γκολ της ομάδας ενώ η διεισδυτικότητα του έχει αποφέρει και πέναλτι αλλά και αρκετές στημένες φάσεις  για την ομάδα.

Μιχαήλ Αριστείδου