Πρόβλημα με τον Φιλίπε Σοάρες προέκυψε στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Οι εξετάσεις που έκανε έδειξαν ότι υπάρχει ένα οίδημα που δεν θα του επιτρέψει να προπονηθεί τις επόμενες ημέρες. Έτσι ο Φιλίπε Σοάρες χάνει τον αγώνα της Πέμπτης με τον Παναιτωλικό και θα προσπαθήσει να προλάβει το τελευταίο παιχνίδι του Δικεφάλου για το 2022 με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι που ακολουθεί στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ.

«Η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό κορυφώνεται και το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου είναι απόλυτο συγκεντρωμένο στους τρεις βαθμούς.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (19.12) ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδι κατοχής, στη συνέχεια ακολούθησε ένα σετ ασκήσεων που αφορούσαν τους αυτοματισμούς και στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό διπλό.

Ο Φιλίπε Σοάρες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Ο Πορτογάλος υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε πως έχει ένα ήπιο οίδημα, που θα τον κρατήσει εκτός ομαδικών προπονήσεων για λίγες μέρες.

Οι Λευτέρης Λύρατζης και Μάριος Τσαούσης ακολούθησαν μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια δούλεψαν ατομικά, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Την Τρίτη (20.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία» αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.