Από τους 45 βαθμούς, πήρε μόλις 22. Σε 8 εκτός έδρας ματς πήρε μόλις 4 βαθμούς με μία νίκη με τη Δόξα, μία ισοπαλία με τον Άρη και 6 ήττες από Ακρίτα, Απόλλων, ΑΕΛ, Πάφος ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ.
Στατιστικά ιδιαίτερα αρνητικά που επιβεβαιώνουν, γιατί  η Ομόνοια δεν μπορεί να έχει βάσιμες πιθανότητες να προλάβει, κάτι παραπάνω από την 6η θέση στη βαθμολογία.
Μπορεί στην Αρένα με την ΑΕΚ, να άξιζε για βαθμολογικό κέρδος, όμως η ουσία είναι ότι έφυγε ξανά ηττημένη, επειδή συνεχίζει να βγάζει τις γνωστές αδυναμίες σε άμυνα και επίθεση.
Η συνέχεια, φέρνει ένα ακόμα ντέρμπι με τον Απόλλων στο ΓΣΠ την ερχόμενη Πέμπτη και αν θέλει να μείνει στην 6η θέση και να δει λίγο ψηλότερα στη βαθμολογία, δεν μπορεί παρά να βρει τρόπο να επιστρέψει στις νίκες.
Είχε πολλές και μαζεμένες απουσίες με την ΑΕΚ. Εκτός από το Μπέζους, έμειναν έξω οι Παπουλής-Κασάμα-Μιξ  που σαφώς επηρέασαν το πλάνο του Γιανίκ Φερέρα, με το Βέλγο κόουτς όμως να είναι υποχρεωμένος να σημάνει την αγωνιστική ανασύνταξη για να αποφύγει τα χειρότερα, τόσο αυτός, όσο και περισσότερο η ομάδα του.