Μπορεί τα νέα για το Λούκας Βιγιαφάνες να μην ήταν τα καλύτερα, όμως στον Αρχάγγελο, έμαθαν να ζουν με τα προβλήματα και ειδικά ο Μιλόγεβιτς, συνήθισε να φτιάχνει το πλάνο του επόμενου αγώνα, ανάλογα με το ιατρικό δελτίο.
Εν όψει του νέου δύσκολου αγώνα που περιμένει την ομάδα του (Πέμπτη 19:00 με τον Άρη) κι μάλιστα στο νέο γήπεδο της Λεμεσού, δεν έχει άλλη επιλογή, παρά μόνο να βρει αι πάλι το αντίδοτο, τόσο στην απουσία του Αργεντινού, όσο και για τις άλλες απουσίες που θα είναι ο Εφραίμ, ο Φεράρι και ο Ντογκαλά, παρά το γεγονός, ότι ο τελευταίος είναι κάπως καλύτερα.
Το θετικό νέο για το Σέρβο προπονητή, ακούει στο όνομα Τάσος Δώνης. Ο Ελλαδίτης, τρεις βδομάδες μετά τον τραυματισμό του (βλέπε θλάση) στη διάρκεια του ντέρμπι με την Ομόνοια στις 27 Νοεμβρίου, προπονείται με την ομάδα και οι πληροφορίες τον θέλουν να περιλαμβάνεται στην αποστολή του μεθαυριανού αγώνα.
Δεν είναι όμως σίγουρο, αν ο Μιλόγεβιτς, τον ρίξει στην 11άδα. Πιθανόν να τον κρατήσει στον πάγκο και να τον χρησιμοποιήσει αν κριθεί σκόπιμο, στη διάρκεια του αγώνα.
Αν ο Δώνης μείνει στον πάγκο, τότε θα είναι ερωτηματικό ο αντικαταστάτης του Βιγιαφάνες.
Η λύση του Ντάλσιο, είναι η μία επιλογή, η άλλη είναι ο Μπλουμ και ενδεχομένως να κληθεί και άλλος παίκτης ( βλέπε Σατσιάς) για να αγωνιστεί εκεί.
Ο προπονητής έχει δείξει ότι είναι σε θέση να βρει λύσεις σε κάθε πρόβλημα που αντιμετώπισε από τότε που ανέλαβε το ΑΠΟΕΛ και αναμένεται να επαναλάβει το ίδιο για το τελευταίο ματς του 2022.