Ένα όνομα ήρθε να προστεθεί στη μεταγραφική επικαιρότητα του Ολυμπιακού. Πρόκειται για τον Μπράντον Αγκιλέρα, ο οποίος ανήκει στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός από την Κόστα Ρίκα ολοκλήρωσε το δανεισμό του στην Γκουανακαστέκα (ομάδα της πατρίδας) και ο αγγλικός σύλλογος ψάχνει να τον δώσει δανεικό.

Ο Αγκιλέρα, ο οποίος μέτρησε και τρεις συμμετοχές στο παγκόσμιο κύπελλο με τη φανέλα της Κόστα Ρίκα, έχει συνδεθεί ήδη με αρκετές ομάδες και μέσα σε αυτές βρίσκεται και ο Ολυμπιακός.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις που έκανε ο εκπρόσωπός του: “Είναι μία πιθανότητα να πάει στο Βέλγιο ή την Ολλανδία, ωστόσο Νότιγχαμ και Ολυμπιακός έχουν καλή σχέση. Όλες οι παραπάνω είναι σεβαστές λίγκες στην Ευρώπη, με υψηλό επίπεδο, όπου ο Αγκιλέρα μπορεί να πάρει αγωνιστικά λεπτά”.

Μένει να δούμε εάν τα συγκεκριμένα σενάρια θα επαληθευτούν και εάν ο Αγκιλέρα θα έρθει στον Ολυμπιακό και με ποιον τρόπο.

Να σημειώσουμε ότι ο Αγκιλέρα αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Νότιγχαμ Φόρεστ έναντι περίπου 900.000 ευρώ και δόθηκε δανεικός για έξι μήνες στην Γκουανακαστέκα.

Σε αυτό το διάστημα μέτρησε 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ενώ αγωνίστηκε ως αλλαγή και στα τρία παιχνίδια που έδωσε η Κόστα Ρίκα στο Μουντιάλ. Συγκεκριμένα έπαιξε 18 λεπτά απέναντι στην Ισπανία, 25 λεπτά κόντρα στην Ιαπωνία και 45′ με τη Γερμανία.