Σε 8 αγωνιστικές, πρόλαβε να τα κάνει όλα και να τα αλλάξει όλα! Όταν λέμε οι αριθμοί αποτυπώνουν την αλήθεια, τότε πάμε ολοταχώς να δούμε τη μεγάλη αλήθεια που είναι αποτυπωμένη στον προπονητή Βλάνταν Μιλόγεβιτς, από τότε που ανέλαβε δράση και έκανε ντεμπούτο στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ.
Στους 8 αγώνες κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στην 1η θέση, καλύπτοντας ακόμα και διαφορά 7 βαθμών από την 1η θέση και συγκεκριμένα, όταν ανέλαβε, η ομάδα του σε 6 αγωνιστικές, μετρούσε μόλις δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα και συνολικά είχε με το τέλος της 6ης αγωνιστικής 9 βαθμούς με συντελεστή τερμάτων  5-2.
Στα 8 ματς που ακολούθησαν, το ΑΠΟΕΛ πήρε ισάριθμες νίκες που έδωσαν το απόλυτο σε  βαθμούς και συγκεκριμένα 24 με συντελεστή τερμάτων 16-3!
Είναι αριθμοί που για πολλούς θεωρούνται «μαγικοί» αλλά είναι η πραγματικότητα που συμβαίνει με τον Μιλόγεβιτς στον πάγκο.
Όσοι μάλιστα, είναι καθημερινά στον Αρχάγγελο, έχουν να λένε ότι ο Σέρβος δεν είναι απλά ένας προπονητής, παρά μόνο, αποτελεί την εμβληματική προσωπικότητα στο αθλητικό κέντρο που παρεμβαίνει όταν χρειαστεί για να λύσει κάθε πρόβλημα.


Πλην βεβαίως των τραυματισμών, που εξακολουθεί να αποτελεί…μάστιγα και είναι το μεγάλο παράπονο του Βλάνταν.
Γίνεται λόγος για ένα προπονητή-άνθρωπο που με την προσωπικότητα του, δεν αφήνει τίποτε να χαλάσει την εικόνα και γενικά το υπέροχο κλίμα ενώ με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται αλλά και όσους δεν παίρνουν καθόλου χρόνο διατηρεί πολύ καλή σχέση, κάτι που αποτυπώνεται στην προπόνηση και στο γήπεδο με τον ομαδικό πανηγυρισμό μετά από κάθε νίκη.
Υπολογίστε ακόμα. Ότι ο Μιλόγεβιτς, είναι σήμερα, σημείο αναφοράς τόσο για τους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ οπαδούς, όσο και γενικά από τον κάθε φίλαθλο. Τόσο με την πορεία των «γαλαζοκιτρίνων» όσο και με τον τρόπο που ο ίδιος επιλέγει να κοουτσάρει αλλά και να αντιμετωπίζει το κάθε αποτέλεσμα.