Ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλα, βρέθηκε σε podcast της Ανόρθωσης και είπε πολλά και ενδιαφέροντα για τη μεγάλη του ομάδα. Το πως έγινε Ανορθωσιάτης, η περηφάνια του και ο καιρός της προεδρίας του στην «Κυρία». Αυτά και άλλα πολλά, από τον Υπουργό Υγείας, σε μια διαφορετική-ανθρώπινη εκδοχή του εαυτού του.
Μερικές τοποθετήσεις του:
Πώς έγινε με την Ανόρθωση και τι θυμάται από όταν ήταν μικρός: « Όλη η οικογένεια μου είναι με την Ανόρθωση άρα εγώ δεν μπορούσα να ήμουν το απολωλός πρόβατο. Πήγαινα στο γήπεδο με οτοστόπ, ήμασταν 12-13 ετών και πήγαμε στην Πάφο με οτοστόπ. Στο τέλος, βρήκαμε ένα συγγενή και μας έφερε πίσω. Για την Ανόρθωση αρκετά άτομα μου είπαν «μα είσαι πελλός;». Για εμάς τους πρόσφυγες, η Ανόρθωση ήταν ο μόνος τρόπος να ξεφεύγουμε από τη μιζέρια μας. Το μόνο θετικό που είχαμε τότε ήταν η Ανόρθωση».
Αν νιώθει περήφανος: «Εννοείται. Νιώθω περήφανος για την Ανόρθωση και από τους πιο περήφανους τίτλους που έχω ήταν όταν ήμουν πρόεδρος της ομάδας».
Αν παρακολουθεί την Ανόρθωση: «Τώρα που είμαι Υπουργός, ο μόνος τρόπος για να μην παρακολουθήσω την Ανόρθωση είναι το να είμαι στο εξωτερικό ή να έχω υποχρέωσε που να με στείλει ο ΠτΔ. Αν δεν γίνεται αυτό είμαι στο γήπεδο».
Η πρώτη του εμπλοκή στα διοικητικά: «Πάντα παρακολουθούσα την ομάδα. Είχαμε αύρα και έννοια ποιο παίκτη θα αγοράσουμε. Ήταν μια Πέμπτη νύχτα τον Μάιο του 2010 όταν ο κ. Κούσιος ανέλαβε να δημιουργήσει ένα συνδυασμό. Δέκα παρά δέκα τη νύχτα, μετά από παιχνίδι φούτσαλ που έπαιζα, βλέπω έναν αριθμό που τη Λάρνακα. Απαντώ το τηλέφωνο μου λέει «Μιχάλη, ο Κυριάκος Κούσιος. Θέλω να βάλω κάποιον οικονομικό σύμβουλο, έκαμα προτάσεις σε κάποια άλλα παιδιά δεν δέχθηκε κανένας. Να το σκεφτείς και να μου απαντήσεις αύριο το πρωί, τις επόμενες μέρες;». Του λέω «όι κ. Κούσιο εν έσιει να το σκεφτώ. Γράψετε που τα τωρά κάτω το όνομα μου, άμπα τζιαί αλλάξετε γνώμη ως αύριο το πρωί». Εγώ από τον ενθουσιασμό μου δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ και πήγα με έναν φίλο μου να πιούμε ποτό. Τότε είχαμε οικονομικά προβλήματα, με το Τσάμπιονς Λιγκ, διάσπαση, μισοί με τον Παντελή, άλλοι μισοί εναντίον του Παντελή. Όταν μου ζήτησε ο πρόεδρος να βοηθήσω δεν μπορώ να αρνηθώ. Μέσα σε τρεις μέρες ήξερα τι γινόταν με τα οικονομικά. Τόσην αρρώστια είχα να βοηθήσω.
Στη ζωή δεν είναι πάντα όλα τα χρήματα, αλλά η ανταπόκριση να προσφέρεις όταν σε καλεί κάποιος όπως ήταν τότε ο πρόεδρος της Ανόρθωσης όπως βέβαια έγινε και με το διορισμό μου σαν υπουργός, όταν μου το ζήτησε ο πρόεδρος της δημοκρατίας.».

Για τη θητεία του ως πρόεδρος της Ανόρθωσης:
«Την πρώτη μέρα που ανέλαβα, βρήκα στο «Αντώνης Καρράς» ένα υπάλληλο της ΑΗΚ. Τον ρώτησα τι κάνει εδώ και μου είπε ότι ήρθε να κόψει το ρεύμα. Του είπα «ίσια πάνω μου ήρθες να κόψεις το ρεύμα; Πρώτη μέρα που ανέλαβα; Δώστε μου μια βδομάδα, σεβαστείτε με, ήμουν στην ΑΗΚ 5 χρόνια». Έρχονταν προσφυγές από πρώην ποδοσφαιριστές και όταν τις έβλεπα, πήγαινα και έβαζα νερό πάνω στο πρόσωπο μου για να μην… φυρτώ!».
Το ευτράπελο με τον μακαρίτη πρόεδρο Θεοχάρους: «Μιλούμε για το 2001 μέχρι το 2009 πηγαίναμε μαζί με τον Πρόδρομο μου, ένα φίλο μου, συνέχεια μπάλα. Με φώναζε πρόεδρε, το παρατσούκλι σου εν πρόεδρος μου είπε. Μου έλεγε «άτε πρόεδρε μου, εννα πάμεν Παραλίμνι πρόεδρε μου»; Παίζαμε στο Μακάρειο και τότε ήταν πρόεδρος ο μακαρίτης ο Θεοχάρους. Περπατούσε ο πρόεδρος μπροστά, πίσω εγώ, μας είδε ο φίλος μου και αντί να με φωνάξει με το όνομα μου, μου φώναξε «Πρόεδρε μου, πρόεδρε!». Ο μακαρίτης ο Θεοχάρους γύρισε στην κερκίδα και λέει «ποιος πελλός μου φωνάζει»; Του απαντά ο φίλος μου «Πρόεδρε μου συγνώμη εν του φίλου μου δίπλα που φωνάζω (σ.σ. Χατζηπαντέλα)». Όταν έγινα πρόεδρος της Ανόρθωσης το 2019 μου έστειλε μήνυμα. «Είδες που σου το είπα; Επρόβλεψα το πριν 18 χρόνια»!