Ο Χάρι Μαγκουάιρ δήλωσε ότι έχει πίστη στον εαυτό του, εξηγώντας πως έχει επιλέξει να μην διαβάζει τι γράφεται για εκείνον, κάτι που έχει ζητήσει κι από τους κοντινούς του ανθρώπους.
Μιλώντας στο BBC, ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξήγησε πως μετά από 15 χρόνια καριέρας έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του και γι’ αυτό επιλέγει συνειδητά να μην διαβάζει ό,τι γράφεται για εκείνον.
Μάλιστα, είναι κάτι που έχει ζητήσει και από την οικογένειά του να κάνει.
«Δεν διαβάζω πάρα πολύ τι γράφουν για να είμαι ειλικρινής. Παρατηρώ κάποια από αυτά που λέγονται και ίσως η οικογένειά μου να διαβάζει πράγματα περισσότερο από εμένα.
Τους λέω να μείνουν μακριά από τα social media, αλλά ίσως δεν το κάνουν επειδή είναι μια συνήθεια για τους περισσότερους ανθρώπους πλέον. Διαβάζω μικρά αποσπάσματα, αλλά είμαι 29 ετών, αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έχω αγωνιστεί 52 φορές με τη χώρα μου.
Κοιτάζοντας πίσω, αν ήμουν μικρός ζω το όνειρο. Κάνω ό,τι ήθελα πάντα να κάνω. Στο επόμενο στάδιο της καριέρας μου θέλω να αρχίσω να κερδίζω τρόπαια.
Η τελευταία χρονιά ήταν δύσκολη και δεν έχω παίξει τόσο καλά όσο τα προηγούμενα πέντε χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο.
Αλλά νομίζω ότι κατά τη διάρκεια μιας καριέρας υπάρχουν πιθανώς μόνο ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο που είναι οι μόνοι δύο που δεν είχαν κάνει καμπύλη στην καριέρα τους».