Για όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου.

Τι φταίει στην Ανόρθωση; «Μπορεί να σχολιάζει κανείς πολλά πράγματα. Το δεδομένο είναι ότι έχουμε πολύ λιγότερα γκολ αναλογικά με τις ξεκάθαρες ευκαιρίες που βρίσκουμε σε κάθε αγώνα. Με τέτοια ποσοστά αποτελεσματικότητας οι νίκες θα έρχονται πολύ δύσκολα. Αν δεν βελτιωθεί αυτό η ομάδα μας θα δυσκολεύεται να πάρει αποτελέσματα».

Ο Ράντονιτς ήταν στον πάγκο και δεν τον χρησιμοποίησε καθόλου. Είναι στον δρόμο της εξόδου και αυτός; «Ο προπονητής κάνει επιλογές για τις οποίες έχει αντίκτυπο και στον ίδιο και στην ομάδα. Τις σεβόμαστε τις επιλογές του και δεν τις κρίνουμε όλοι οι υπόλοιποι».

Για το θέμα Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου: «Έγινε μια συζήτηση από πλευράς της διοίκησης με τον ποδοσφαιριστή. Του εξηγήθηκαν κάποια πράγματα τα οποία έδειξε να κατανοεί και είμαστε επαφές για να βρεθεί μια λύση για το μέλλον της συνεργασίας μας».

Δεν μπορούσε να βοηθήσει μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου; Έπρεπε να φύγει τώρα; «Νομίζω ότι με τον προηγούμενη απάντηση σας ξεκαθάρισα το σκηνικό. Από την στιγμή που κατέληξε η συζήτηση στην απόφαση αυτή, όλα τα υπόλοιπα περισσεύουν»

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με το ΑΠΟΕΛ: «Το ΑΠΟΕΛ τρέχει το μεγαλύτερο νικηφόρο σερί. Ένα εκτός έδρας παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ είναι από τα πιο δύσκολα στο πρόγραμμα αλλά δεν θα πάμε για να παραδοθούμε, θα παραταχθούμε για να πάρουμε τι νίκη όπως κάνουμε από τότε που παίζουμε. Δεν θα έχουμε τον κόσμο. Εξηγήσαμε πόσο άδικη είναι η απόφαση και βλέπουμε να μην υπάρχει ισονομία στην αντιμετώπιση των ομάδων. Είμαστε μάρτυρες αλλοπρόσαλλων αποφάσεων και δεν μιλώ μόνο για τον Αθλητικό Δικαστή με βάση τα όσα είδαμε και το περασμένο Σάββατο».

Στην συνέχεια ο κ. Χριστοφόρου έγινε πιο συγκεκριμένος: «Δεν έχω πρόβλημα να γίνω πιο συγκεκριμένος. Συγκεκριμένη περίπτωση διαιτητή είναι συνεχώς στο VAR και κάνει έξαλλες συνήθως και τις δύο ομάδες που αγωνίζονται. Στα δικά μας μας είναι συνεχώς παρών. Είναι απορίας άξιο πως είναι δυνατόν να επαναλαμβάνεται η κατάσταση και να μην συγκινείται κανείς. Βρείτε μου μια περίπτωση που να ήταν στο VAR και να μην τα είχαμε όλα αυτά. Δεν είναι θέμα στιγμιαίου λάθους αλλά είναι θέμα του τι γνωρίζει. Κάποιοι αμφισβητούν την κοινή λογική. Εμείς καταθέσαμε τις προτάσεις μας και πως μπορούν να έρχονται ξένοι διαιτητές».