Η Ρεάλ ανακοίνωσε την Πέμπτη (15/12) την απόκτηση του Έντρικ, ανακοινώνοντας πως ήρθε σε συμφωνία με την οικογένεια του 16χρονου επιθετικού, ο οποίος θα ενσωματωθεί στην ομάδα τον Ιούλιο του 2024 όταν ανακοινωθεί.
Η Ρεάλ και η οικογένεια του Έντρικ ήρθαν σε οριστική συμφωνία για την απόκτηση του 16χρονο επιθετικού, όπως ανακοίνωσε ο ισπανικός σύλλογος την Πέμπτη (15/12).
Ο νεαρός επιθετικός της Παλμέιρας θα ενσωματωθεί στους “μερένγκες” τον Ιούλιο του 2024, όταν και θα έχει ενηλικιωθεί, καθώς απαγορεύεται η μεταγραφή από χώρα σε χώρα όσο είναι ανήλικος.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο το συμβόλαιό του θα έχει διάρκεια τριών ετών (2027) με οψιόν ανανέωσης μέχρι το 2030. Η βραζιλιάνικη ομάδα από αυτή τη μεταγραφή έχει εξασφαλίσει το ποσό των 35 εκατ. ευρώ, ενώ μπορεί να λάβει επιπλέον 25 εκατ. ευρώ εάν επιτευχθούν κάποιοι στόχοι. Επίσης, η Ρεάλ θα καλύψει 12 εκατ. ευρώ σε φόρους.
Μέχρι να ενταχθεί στη Ρεάλ, ο Έντρικ θα συνεχίσει τις προπονήσεις του στην Παλμέιρας, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ταξιδέψει στη Μαδρίτη για να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της ομάδας.
Ο Έντρικ έχει οκτώ γκολ σε 11 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Παλμέιρας κι οι “μερένγκες” παρακολουθούσαν την περίπτωσή του από τον περασμένο Ιανουάριο.