Κι όμως! Έγινε κι αυτό! Σύνδεσμοι οπαδών των Λίβερπουλ και Σίτι προτίθενται να καθίσουν στο τραπέζι με τους συλλόγους και να γεφυρώσουν τις όποιες διαφορές τους, προκειμένου να πάψουν και τα άσχημα παρατράγουδα που έχουν σημειωθεί στα μεταξύ τους μεγάλα ντέρμπι!
Υποδοχή πούλμαν με ρίψεις αντικειμένων και φθορές, τσακωμοί Κλοπ και Πεπ, ένταση από τον κόσμο στις εξέδρες, καταγγελία – αν και έπεσε στο κενό – από τον Καταλανό για ρίψη νομίσματος προς το μέρος του, ειρωνείες εκείνου προς τους οπαδούς των «κόκκινων». Γενικά ένα κλίμα… εκρηκτικό στις «συγκρούσεις» των «κόκκινων» με τους «πολίτες».
Η αλήθεια είναι πως κάθε ματς της Λίβερπουλ με τη Σίτι είναι… ποδοσφαιρική παράσταση με εκατομμύρια θεατές ανά τον κόσμο και κάθε φορά οι αγκαλιές των δύο προπονητών που ξέρουν πως αμφότεροι είναι πολύτιμοι για το άθλημα, είναι η καλύτερη διαφήμιση.
Με γνώμονα αυτό, Σύνδεσμοι οπαδών των Λίβερπουλ και Σίτι εξέδωσαν από κοινού ανακοίνωση και ανέφεραν πως έχουν πρόθεση να καθίσουν με τις δύο ομάδες στο τραπέζι για να λύσουν τις όποιες διαφορές προκαλούν την ένταση και τα παρατράγουδα.
«Τα τελευταία 5-6 χρόνια τα μεταξύ μας παιχνίδια είναι από τα πιο απολαυστικά στον κόσμο. Δεν γίνεται να παραβλέψουμε όμως ορισμένες άσχημες συμπεριφορές από μικρή μερίδα οπαδών και των δύο ομάδων που επισκιάζουν το αποτέλεσμα των αγώνων και το ποδοσφαιρικό σόου. Γι’ αυτό θέλουμε να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι ώστε να βελτιωθούν οι σχέσεις και να δουλέψουμε μαζί για την βελτίωση της συμπεριφοράς του κόσμου στα γήπεδα» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση!