Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στην Ανόρθωση που έχουν να κάνουν με το διοικητικό, η αλήθεια είναι ότι ατόνησε κάπως το ενδιαφέρον του κόσμου για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου καθώς άλλα πράγματα έχουν προτεραιότητα.

Διαβάστε επίσης: Φεύγει χωρίς κόστος ο Ράντονιτς! 

Παρόλα αυτά οι… αρμόδιοι για τον προγραμματισμό δουλεύουν και σε αυτό το κομμάτι και οι καθ’ ύλην υπεύθυνοι δεν είναι άλλοι από τον προπονητή Τσίσκο Μουνιόθ και τον Τεχνικό Διευθυντή Αντόνιο Πριέτο.
Το Ισπανικό δίδυμο κινείται για ενίσχυση σε συνεννόηση πάντοτε με την διοίκηση και στόχος είναι να γίνουν οι κινήσεις που πρέπει προκειμένου να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας και να σωθεί ότι σώζεται από την χρονιά.
Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος δεν είναι καθόλου εύκολη αλλά «απαγορεύεται» ρητά να γίνουν κινήσεις ανάλογες με αυτές του περασμένου Ιανουαρίου.
Οι τρεις περσινές προσθήκες του χειμώνα δεν έπιασαν με αποτέλεσμα να μην ενισχυθεί εν τέλει η προσπάθεια που έγινε για έξοδο στην Ευρώπη. Χάθηκε στο φινάλε το εισιτήριο με τις μεταγραφές του Γενάρη να προσφέρουν ελάχιστα.
Θυμίζουμε ότι αποκτήθηκαν οι Ροντρίγκο Εσκοβάλ για την άμυνα, Μπλαζ Βερχόβετς για την μεσαία γραμμή και Σόμα Νοβότνι για την επίθεση.
Κανείς από αυτούς δεν είναι φέτος στο ρόστερ και είναι η πιο τρανταχτή απόδειξη ότι δεν πρόσφεραν σχεδόν καθόλου.

Χρίστος Χρίστου