Ο Αστέρας υποδέχτηκε το Βόλο σε ένα παιχνίδι όπου οι δύο ομάδες είχαν φάσεις, είχαν τον έλεγχο του αγώνα κατά διαστήματα αλλά δεν είχαν την ουσία ενός ποδοσφαιρικού αγώνα που είναι το γκολ.

Οι Αρκάδες ήταν καλύτεροι κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας η οποία έπαιξε για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό χωρίς τον Φερνάντες στη σύνθεση της και έδειξε πως δεδομένα θέλει λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί σε ένα νέο στυλ ποδοσφαίρου.

Βέβαια και ο βαθμός της ισοπαλίας “έκανε” στην ομάδα του Βόλου η οποία παρέμεινε στην πέμπτη θέση και φυσικά στις θέσεις που οδηγούν στα playoffs.

Τα xgoals του αγώνα Αστέρας - Βόλος | 21 Δεκεμβρίου 2022
Τα xgoals του αγώνα Αστέρας – Βόλος | 21 Δεκεμβρίου 2022 SPORT24/OPTA

Ο Αστέρας ήταν αυτός που είχε την καλύτερη στιγμή του αγώνα και στάθηκε άτυχος μόλις στο 3′ του αγώνα όταν την κεφαλιά του Μπενίτο σταμάτησε πρώτα ο Κλέιμαν και μετά το δοκάρι. Οι Αρκάδες απείλησαν ξανά στο 15′ με το διαγώνιο σουτ του Σίτο που έφυγε έξω.

Η απάντηση του Βόλου ήταν γρήγορη καθώς στο 17′ οι φιλοξενούμενοι αναπτύχθηκαν όμορφα από τα αριστερά ο Μπαριέντος έκανε τη σέντρα με τον Νοκιέρ να παίρνει την κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα εκτός εστίας.

Στο 23′ και το 24′ αρχικά ο Αστέρας με τον Τασουλή και εν συνεχεία ο Βόλος με τον Ντέλετιτς με σουτ εκτός εστίας απείλησαν αλλά αρχικά ο Κλέιμαν και στην επόμενη φάση ο Παπαδόπουλος μπλόκαραν τη μπάλα. Στο 37′ ο Βόλος κέρδισε φάουλ σε καλή θέση με τον Νοκιέρ να αναλαμβάνει την εκτέλεση του αλλά και πάλι ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε τη μπάλα.

Τα στατιστικά του αγώνα Αστέρας - Βόλος | 21 Δεκεμβρίου 2022
Τα στατιστικά του αγώνα Αστέρας – Βόλος | 21 Δεκεμβρίου 2022 SPORT24/OPTA

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Τασουλής, Καστάνο, Ζουκάνοβιτς, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τιλίκα (87′ Μπερτόγλιο), Σίτο (65′ Γκαρντάβσκι), Κρέσπι (65′ Μπαράλες), Μπενίτο (46′ Μπαρτόλο).

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Άλχο, Ουές, Σιέλης, Εσκοβάλ, Μεταξάς (67′ Πίρινεν), Μπαριέντος, Μεθκίδα (79′ Ματίγια), Ντέλετιτς, Νοκιέρ (72′ Κούτσιας), Οζέγκοβιτς.