Συνεχίζονται οι φιλανθρωπικές δημοπρασίες στην διαδικτυακή πλατφόρμα του Charity Idols προς στήριξη 23χρονου νεαρού που είναι απαραίτητο να υποβληθεί σε εγχείρηση για την αποκατάσταση της όρασης του λόγω αποκόλλησης αμφιβληστροειδούς και του 9χρονου Μάριου για την κάλυψη εξόδων εγχείρησης στη Γερμανία λόγω κύστης στον εγκέφαλο.

Ιστορικά, σπάνια και συλλεκτικά είναι πολλά από τα αντικείμενα της εβδομάδας, όπως η φορεμένη και υπογεγραμμένη φανέλα με την οποία ξεκίνησε τη καριέρα του στη Νέα Σαλαμίνα ο πρεσβευτής του Charity Idols, Νεόφυτος Μιχαήλ. Περιορισμένης έκδοσης (1990 κομμάτια στον κόσμο) είναι και η συλλεκτική φιγούρα (23 cm) του καμερουνέζου θρύλου του Παγκοσμίου κυπέλλου, Roger Milla.

Από το μακρινό 2001 (!) είναι η φορεμένη και υπογεγραμμένη φανέλα που έχει προσφέρει ο θρύλος του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Μάριος Θεμιστοκλέους ενώ σπάνια είναι επίσης η φορεμένη και υπογεγραμμένη φανέλα με την οποία αγωνιζόταν ο Irakli Maisuradze στον Αστέρα Βλαχιώτη.

Άλλα αντικείμενα είναι η φορεμένη φανέλα του Μιχάλη Ιωάννου (Εθνική Κύπρου) και το συλλεκτικό κάδρο με αυτόγραφο του Βασίλη Σπανούλη (ΟΣΦΠ). Κάντε τη δική σας φιλανθρωπική προσφορά μέχρι το βράδυ της Δευτέρας εδώ: www.charityidols.com/auctions