Η νίκη πάνω στην ΑΕΛ, ήρθε μετά από μία γενικά καλή εμφάνιση της ομάδας. Τουλάχιστον μέχρι το 80’ η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και σωστά δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Όλτρα, ότι άξιζε στην ομάδα το τελικό αποτέλεσμα.
Ο Άλτμαν επιβεβαιώνοντας ότι διανύει την καλύτερη του σεζόν ήταν ο παίκτης που χάρισε την 3η σερί νίκη και πλέον η ΑΕΚ, με τον αέρα των διαδοχικών επιτυχιών και απαλλαγμένη από την Ευρώπη, όχι απλά θα ξεκουραστεί με τη διακοπή, παρά μόνο δικαιούται να δει τη συνέχεια από την καλύτερη δυνατή αγωνιστική και ψυχολογική πλευρά.
Ο κόουτς θα περιμένει βέβαια να δει και να μάθει τα νέα που αφορούν παίκτες οι οποίοι απουσιάζουν λόγω τραυματισμών (μπήκε και ο Ράφα Λόπες) στον κατάλογο και μετά το ρεπό που θα παραχωρήσει θα αρχίσει την προετοιμασία εν όψει του επόμενου ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στην Αρένα.
Αυτό όμως που δικαιούνται να κρατήσουν στην ομάδα, είναι τις σερί νίκες που τη διατηρούν κοντά στην κορυφή και πλέον αναμένεται η επόμενη αντεπίθεση για να γίνει ακόμα καλύτερη η βαθμολογική της θέση.
Η ΑΕΚ μετά τον Απόλλωνα, θα αντιμετωπίσει την ΕΝΠ στο «Τάσος Μάρκου» για να ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο στο πρωτάθλημα.