Ο Μπρούνο Φερνάντες ξεκαθάρισε πως δεν έχει τίποτα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.
Το βίντεο στο οποίο φαινόταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο να χαιρετά τον Μπρούνο Φερνάντες και τον τελευταίο να απαντά με ψυχρότητα έγινε viral. Πολλοί έσπευσαν να αποδώσουν ό,τι έγινε στη συνέντευξη του πρώτου και όσα ανέφερε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο συμπαίκτης του ρωτήθηκε σχετικά και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του.
«Έπαιξαν το βίντεο αυτό χωρίς ήχο. Έβλεπα σε ένα κανάλι στην Πορτογαλία να μιλάνε για αυτό το βίντεο για 45 λεπτά και να λένε πως ήμουν ψυχρός και να άλλα τέτοια. Μετά από ένα διαφημιστικό διάλειμμα έπαιξαν το βίντεο με ήχο και φάνηκε ότι κάναμε πλάκα ο ένας στον άλλο. Το έπαιξαν μόνο μία φορά, αν το έκαναν ο κόσμος θα ήξερε τι πραγματικά είχε συμβεί. Τώρα δεν ξέρουν», τόνισε ο Μπρούνο Φερνάντες.
«Δεν έχω διαβάσει τη συνέντευξη του Κριστιάνο, οπότε είμαι εντάξει με αυτό (γέλια). Όμως αυτή τη στιγμή είμαστε στην εθνική ομάδα, πάνω από όλα είναι το εμείς. Ένα Μουντιάλ δεν έρχεται κάθε μέρα. Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν. Αυτή τη στιγμή είμαι αφοσιωμένος στο Παγκόσμιο Κύπελλο, στη Γιουνάιτεντ θα επικεντρωθώ μετά τις 18 Δεκεμβρίου», πρόσθεσε ο Πόρτογάλος μέσος.