Όλα όσα είπε ο Ανδρέας Δημητρίου, εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις.
Αναλυτικά:
Αρχικά: «Επί της ουσίας θα κάνουμε ένα απολογισμό της Ευρωπαϊκής μας παρουσίας. Με δύο νίκες και 4-0 συνολικά επί τη Γάνδη προκριθήκαμε. Έπειτα είχαμε 6 αγώνες και από αυτούς μόνο στον ένα δεν είχαμε την απόδοση που θέλαμε. Στην πρεμιέρα και την ήττα με 3-0 από τη Σέριφ. Είχαμε βάλει στόχο αυτό το ματς για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να βάλουμε βάσεις πρόκρισης. Κάναμε πολύ καλά ματς με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι. Χθες προσπαθήσαμε να ανατρέψουμε το 3-0. Παλέψαμε. Η ομάδα είχε καλή παρουσία, βρίσκεται σε συνεχή βελτίωση σε αρκετούς τομείς. Τελικά ήρθε η ήττα η οποία μας στεναχώρησε όλους γιατί δεν  είναι ευχάριστο να τελειώνουμε χωρίς βαθμό έναν ευρωπαϊκό όμιλο».
Για τον κόσμο και το ματς με τον Άρη: «Αν ήταν διαφορετική η θέση μας στο πρωτάθλημα, με την εμφάνιση που κάναμε χθες θα υπήρχε ικανοποίηση στον κόσμο. Τώρα όμως, δεν είναι αρκετό ούτε μπορεί να το δεχθεί ο οποιοσδήποτε. Το ματς της Δευτέρας είναι κλειδί για να επιστρέψουμε στα ψηλά. Το να μην τα καταφέρει θα κάνει πολύ δύσκολα τα πράγματα. Δεν θα το τελειώσει αλλά θα γίνει πολύ πολύ δύσκολο. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να πάρουμε τη νίκη με τον Άρη».
Για τα αγωνιστικά: «Ο Καρίμ δεν ένιωθε πολύ καλά και προφυλάχτηκε. Από εκεί και πέρα θα δούμε. Θα προσπαθήσει να επιστρέψει ο Μάθιους. Τον Μπασιρού τον περιμένουμε μετά από αυτό το ματς. Ο Φαμπιάνο θα χρειαστεί ακόμα ένα μήνα».
Για το αν υπάρχει κάποια εξέλιξη με τις συζητήσεις Σωματείου-εταιρίας: «Περιμένει το σωματείο να κάνει την πρώτη κίνηση ο πρόεδρος Σταύρος Παπασταύρου. Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο».