Στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Κλάδου Σώματος Αστυνομίας «ΙΣΟΤΗΤΑ», Νίκος Λοϊζίδης, ο οποίος κλήθηκε μεταξύ άλλων να σχολιάσει την βία στα γήπεδα αλλά και να σχολιάσει την φωτογραφία με αστυνομικό που επιστράτευσε το υπηρεσιακό του περίστροφο.
Ο κ. Λοϊζίδης ανέφερε ότι αυτοί που είναι με ρόπαλα, κροτίδες και κουκούλες δεν τους θέλει κανένας στα γήπεδα. «Αυτοί πρέπει να φύγουν από τα γήπεδα. Να μας λύσουν τα χέρια να κάνουμε συλλήψεις, να μπορούμε να επιβάλουμε την τάξη».
Ανέφερε επίσης ότι στο Αντώνης Παπαδόπουλος προχθές ότι οπαδοί πυροβολούσαν αστυνομικούς με πιστόλια με φωτοβολίδες και μολότοφ. «Αυτά τα πράγματα είναι ανήκουστα στην Κύπρο του 2022 να επιτρέπουμε σε αυτά τα άτομα να διαλύουν την εικόνα του κράτους» τόνισε.
Κληθείς να σχολιάσει την φωτογραφία με αστυνομικό που επιστράτευσε το υπηρεσιακό του περίστροφο, βγάζοντάς το από τη θήκη του και κρατώντας το στο χέρι, ο κ. Λοϊζίδης ανέφερε ότι καταρχάς δεν ξέρουμε αν είναι στο ΓΣΠ και το πιστόλι είναι μέρος της στολής του αστυνομικού.
«Ένας συνάδελφος για να κρατά το πιστόλι στο χέρι σημαίνει ότι έχει δει κάποιο κίνδυνο και προετοιμάζεται και η ανάλογη βία αν χρειαστεί να πυροβολήσει είναι μέρος της στολής του και το κρατά. Πρέπει να αντιληφθούνε όλοι ότι ο αστυνομικός έχει κρίση και ξέρει», κατέληξε.