Ένα πολύ καλό μάθημα αποτελεί για την ΑΕΚ ο αγώνας με τον Ολυμπιακό. Θα μπορούσε να… καθαρίσει τη νίκη και μάλιστα εύκολα, έχοντας προηγηθεί με 2-0 στο ημίχρονο ενώ δημιούργησε φάσεις για περισσότερα γκολ.
Αντί αυτού, ένα κακό 10λεπτο, λόγω χαλάρωσης κι έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης, έφερε την ισοφάριση και μετά… έτρεχε –πάλι καλά που τελικά… έφτασε! Από ένα σημείο και μετά η ΑΕΚ πίεσε ασφυκτικά τον Ολυμπιακό κι εν τέλει λυτρώθηκε από το γκολ του Ράφα Λόπες στις καθυστερήσεις, με τον Τρισκόφσκι να βάζει τη σφραγίδα της μεγάλης του εμφάνισης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ενώ έδωσε και μία ασίστ.
Φάνηκε για άλλη μία φορά πως ο εφησυχασμός απαγορεύεται. Η ΑΕΚ θα μπορούσε να περάσει ένα πολύ πιο εύκολο βράδυ στα γενέθλια της «Αρένα», αλλά της… βγήκε η ψυχή για να νικήσει. Βεβαίως, αυτό που μετράει είναι πως με την αντίδραση που έβγαλε κατάφερε, έστω και μετά κόπων και βασάνων, να πάρει τους τρεις βαθμούς.
Στην τελική αυτό είναι που μετράει, είναι όμως απαραίτητο να μάθει από το κακό 10λεπτο και να μην επαναληφθεί, προκειμένου, όπως είπε και ο προπονητής της, να μην υποφέρει κανείς και να μην χάνει την… υγεία του!

Ανδρέας Βεντούρης